FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Παίρνει και Διαμαντόπουλο

Ημερομηνία: 22-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας μεριμνά από νωρίς για την ενίσχυσή του ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη, μετά τη συμφωνία με τον Ανδρέα Βουρνά, είναι κοντά σε συμφωνία και με τον 23χρονο Πυργιώτη γκαρντ, Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχει βγάλει η Ηλεία τα τελευταία χρόνια. Ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος σπουδάζει στην Πάτρα (στο τμήμα Φυσικής), ήταν το “πρώτο βιολί” της Ε.Α.Π. στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και ένας από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας. Ήταν 7ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 289 πόντους σε 18 ματς που αγωνίστηκε (έχασε δύο αγώνες λόγω διαστρέμματος) και είχε μέσο όρο 16 πόντους ανά αγώνα.

Δύο δυνατές προσθήκες λοιπόν για τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, ο οποίος προτίθεται να χτίσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που θα στοχεύει ψηλά.

*Σήμερα στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. θα γίνει η κλήρωση για την ανακατανομή των Σωματείων Αθήνας, Πειραιάς και Θεσσαλονίκης, σε Β΄, Γ΄ Εθνική Ανδρών και Α2 Γυναικών και ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας θα μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος