FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Μεγάλος Χορηγός η CLEARNET

Ημερομηνία: 09-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η CLEARNET ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ είναι ο Μεγάλος Χορηγός του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας για τη σεζόν 2019-20020. Και μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, με την πολύτιμη χορηγία της, ο Α.Σ.Σ.Α. είναι έτοιμος να ανακοινώσει δύο νέες μεταγραφικές βόμβες!

Η CLEARNET με αντικείμενο τον καθαρισμό και απολύμανση, το εμπόριο χαρτικών και ειδών συσκευασίας αλλά και αρωματισμού επαγγελματικών χώρων ήδη δραστηριοποιείται με επιτυχία σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Κύριο χαρακτηριστικό της η ποιότητα, η άμεση εξυπηρέτηση και οι χαμηλές τιμές.
Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Δεν μπορούσε να μας αφήσει ασυγκίνητους το πρότζεκτ του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και των Αστεριών Αμαλιάδας.

Αμέσως διακρίναμε το πάθος τους και το όραμά τους για τον αθλητισμό του νομού μας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο μέσα σε ένα χρόνο 130 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας να αθλούνται ήδη στις τάξεις τους.
Η φετινή πορεία με 26 νίκες σε 26 αγώνες δείχνει πλέον και την ποιότητα της μεγάλης ομάδας. Σε αυτή την καινούργια πρόκληση της Α1 ΕΣΚΑΗ θα βάλουμε και εμείς απλόχερα την βοήθειά μας.

Ως δυναμική καινοτόμα και ταχείας ανάπτυξης επιχείρηση η CLEARNET ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ενώνει τις δυνάμεις της στους φετινούς υψηλούς στόχους τόσο χορηγικά όσο και με την φυσική παρουσία μας. Η περιοχή της Αμαλιάδας άλλωστε είναι βασικός πυλώνας της ανάπτυξης της επιχείρησης μας καθώς από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας.

Ευχόμαστε καλή χρονιά και επίτευξη των υψηλών στόχων του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος