FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Δυνατά στο… παζάρι – Παίρνει τον πολύπειρο Σωκράτη Μαναβόπουλο

Ημερομηνία: 05-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, μέσω ανακοίνωσής του, έκανε γνωστό πως μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς. «Ήδη έγινε σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση με όλους τους αθλητές που μένουν στην Ηλεία αφού διάθεση της ομάδας είναι να συνεχιστεί με όλους η συνεργασία.

Παράλληλα οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί και γίνονται οι απαραίτητες συνομιλίες.  Ήδη έχει επιτευχθεί συμφωνία με αθλητή που κάνει την διαφορά αφού το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε επαγγελματικές κατηγορίες, με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βέβαια μέχρι την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου τίποτα δεν μπορεί να είναι ανακοινώσιμο.

Στις προθέσεις φυσικά της ομάδας είναι και οι ανανεώσεις με τους Λυμπέρη -Πίκιο που για τους ανθρώπους του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας θεωρούνται δικά τους παιδιά.

Επίσης ήδη ετοιμάζονται οι καινούριες κάρτες διαρκείας για ένα πρωτάθλημα που θα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, αφού μετά από πολλά χρόνια πολλές ιστορικές ομάδες της ΕΣΚΑΗ θα συμμετάσχουν αφού υποβιβάστηκαν από την Γ´ Εθνική».

Παίρνει Μαναβόπουλο

Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, αλλά ήδη υπάρχει έντονη φημολογία για τους παίκτες  τους οποίους στοχεύει  η ομάδα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας έχει συμφωνήσει ήδη με τον 38χρονο ψηλό, Σωκράτη Μαναβόπουλο, ο οποίος έχει παίξει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, σε Δάφνη, Παγκράτι, Πανελευσινιακό, Αγία Παρασκευή, Προμηθέα Πατρών, Παναχαϊκή, Κεραυνό Αιγίου,  ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στο Γλαύκο, στον 1ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής, με μέσο όρο 10,3 πόντους ανά αγώνα.  Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, υπήρξε δημοσίευμα από την Πάτρα  για… φλερτ με  τους Σάκη Καρύδα, Πέτρο Νοέα, δυο παίκτες που συνέβαλαν πριν κάποια χρόνια στο να ανέβει ο Κόροιβος στη Basket League, αλλά οι δύο εξαιρετικοί μπασκετμπολίστες απέκλεισαν το ενδεχόμενο να παίξουν στην ομάδα της Αμαλιάδας, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Πάντως, ο Α.Σ.Σ. πάει και φέτος για μεγάλα πράγματα στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Στόχος του είναι να παίξει στα πλέι-οφ και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, δίνοντας συνέχεια στις διαδοχικές ανόδους της ομάδας και ο Βασίλη Νιπεργιάλης θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να δομηθεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος