FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Δεύτερη μεγάλη μεταγραφή ο Παπαθανασόπουλος

Ημερομηνία: 20-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σε μια πολύ ποιοτική προσθήκη προχώρησε ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας με τον 21χρονο Γιάννη Παπαθανασόπουλο.

Ο Αγρινιώτης ταλαντούχος πλέι μέικερ ήταν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας αφού συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία για να καλύψει την νευραλγική θέση του πλέι μέικερ.

Άριστος οργανωτής και χειριστής της μπάλας ,σκόρερ, 22πόντους μ.ο. και 5 ασίστ με την φανέλα των Αργοναυτών Αγρινίου στην Α΄ Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ, ηλικίας μόλις 21 ετών, που καλύπτει θέση μικρού, είναι αυτό που ακριβώς έψαχνε η Αμαλιάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο Α.Σ.Σ., δόθηκε μεγάλη μάχη για να αποκτηθεί αφού τον ήθελαν όλες οι καλές ομάδες της κατηγορίας αλλά και ομάδες εθνικών κατηγοριών. Η επιμονή όμως και η θέληση των ανθρώπων της Αμαλιάδας έπεισαν τον νεαρό αθλητή που κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες.

Να σημειωθεί ότι είναι γιος του προπονητή Θανάση Παπαθανασόπουλου μιας εμβληματικής μορφής του αγρινιώτικου μπάσκετ.

Η οικογένεια του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας καλωσορίζει τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο στην πόλη και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι πολύ χαρούμενος που κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Οι άνθρωποι του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας πραγματικά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Κομβικό ρόλο στην απόφαση μου να αποδεχτώ την πρόταση είναι η παρουσία του Βασίλη Νιπεργιάλη, ενός ανθρώπου που γνωρίζει το μπάσκετ όσο λίγοι και θα με βοηθήσει στην περαιτέρω εξέλιξή μου. Θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω δύο ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνω αυτό που είναι σήμερα, τον πρόεδρο των Αργοναυτών Αγρινίου, Ιωάννη Παπαναγιώτου και τον προπονητή μου Θανάση Παπαθανασόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος