FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ανεβαίνει επίπεδο με Βασίλη Τζίμη

Ημερομηνία: 27-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας μπορεί την περασμένη σεζόν, ελέω covid, να μην κατάφερε να δώσει συνέχεια στην ανοδική του πορεία στις κατηγορίες, μετά τις διαδοχικές ανόδους από τα τοπικά της ΕΣΚΑΗ στη Γ΄ Εθνική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι στόχοι έχουν αλλάξει ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη έχει υψηλούς στόχους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις της ομάδας. Αρχικά, ως γνωστόν, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Μεσσήνιο καταξιωμένο φόργουορντ, Πέτρο Νοέα, που θα ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας, με όπλο την εμπειρία του από μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά και με τον ταλαντούχο Ηλείο γκαρντ, Άρη Συνετό, που για τρίτη σερί σεζόν θα είναι στο ρόστερ του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα της Αμαλιάδας μπήκε δυνατά στο… παζάρι, ερχόμενη σε συμφωνία με τον 24χρονο πλέι-μέικερ Βασίλη Τζίμη. Ένας παίκτης με πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν, καθώς έχει παίξει στον Εθνικό Πειραιώς (Α2 με μέσο όρο 11 πόντους και τρεις ασίστ), στον Μίλωνα, την Αγία Παρασκευή, τον Παναξιακό, τον Ερμή Περάματος (πρώτος σκόρερ στην ΕΣΚΑΝΑ).

Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε για ένα μόνο αγώνα με τα χρώματα του Γλαύκου (41 πόντους με 6 τρίποντα στην πρεμιέρα κόντρα στον Αίολο).

Ο Τζίμης αποτελεί προσωπική επιλογή του Βασίλη Νιπεργιάλη, ο οποίος πιστεύει ότι με τον 24χρονο στην καθοδήγηση ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας θα αλλάξει επίπεδο.

Β. Τζίμης: «Ομάδα με οργάνωση και φιλοδοξίες»

Ο Βασίλης Τζίμης δήλωσε για την μεταγραφή του στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που θα αποτελέσω μέρος αυτής της προσπάθειας. Το τηλεφώνημα του κόουτς και η ανάλυση του πλάνου δεν μου άφησε περιθώρια να αρνηθώ την πρόταση. Πρόκειται για μια ομάδα με οργάνωση, φιλοδοξίες και εξαιρετικές προδιαγραφές που κάλυψε πλήρως τα θέλω μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να δικαιώσω τον προπονητή και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Πέρα από τη μεταγραφή του Βασίλη Τζίμη, ο Α.Σ.Σ. θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο κατά τη μεταγραφική περίοδο, και αναμένεται πολύ δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, που θα διεξαχθεί και φέτος σε έξι ομίλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος