FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας: Ανανέωσε ο Σταύρος Κάλλης

Ημερομηνία: 15-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο σκόρερ Σταύρος Κάλλης θα συνεχίσει στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας για άλλη μια σεζόν. O έμπειρος γκαρντ ήταν 2ος σκόρερ του Α.Σ.Σ. πίσω από τον Μαναβόπουλο στο περασμένο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και μέσα στην πρώτη 12άδα του πρωταθλήματος. Η ανανέωση της συνεργασίας αποτελεί μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη.

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ.Α. αναφέρει:

«Μια συνεργασία όταν πετυχαίνει είναι δύσκολο να μην συνεχιστεί. Ο Σταύρος Κάλλης θα ηγηθεί για μια ακόμα χρονιά της επίθεσης του Α.Σ.Σ. Αμαλιαδας. Ο χαρισματικός σκόρερ και δημιουργός συμφώνησε σε όλα με τον Α.Σ.Σ.Α. και επιστρέφει μαζί του στις γνώριμες γι αυτόν εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου επί πολλά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του. Τώρα πια μαζί του θα έχει ένα παλιό του γνώριμο και πολύ καλό του φίλο τον Ανδρέα Βουρνά.

Η άψογη συνεργασία των δυο πλευρών ήταν ο βασικός λόγος της ανανέωσης της συμφωνίας κάτι που αποτυπώνεται στις δηλώσεις του Σταύρου Κάλλη: «Πιστεύω σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για ένα και μόνο λόγο. Γιατί και ο Α.Σ.Σ.Α και εγώ το θέλαμε πολύ, αφού η άψογη περσινή συνεργασία μας αποτυπώθηκε ξεκάθαρα εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με ένα σωματείο σοβαρό, οργανωμένο και φερέγγυο. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο, χαίρομαι που ο Ανδρέας Βουρνάς αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι μαζί μας φέτος. Οι στόχοι σε αυτή την ομάδα δεν μπορεί παρά να είναι πάντοτε υψηλοί. Ανυπομονώ να ξαναπατήσουμε παρκέ και να αγωνιστώ πάλι μπροστά στους καταπληκτικούς φίλους της ομάδας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος