FOLLOW US: facebook twitter

Ασημένιο διεθνές βραβείο για «Το Λιοστάσι μου»! – Από την Κορυφή στην… κορυφή του Ντουμπάι!

Ημερομηνία: 18-03-2021 | Συντάκτης:
Το Ασημένιο βραβείο ποιότητας  για τους Ελαιώνες της οικογένειας Θανόπουλου “Το Λιοστάσι μου” από την Κορυφή Ηλείας στον διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας «Dubai olive oil competition early harvest».
Συνεχίζουν την πορεία των διεθνών διακρίσεων παρθένου ελαιολάδου οπι Ελαιώνες της οικογένειας Θανόπουλου στην Κορυφή

Μια ακόμα σημαντική  και μάλιστα διεθνή διάκριση, αποκόμισε «Το Λιοστάσι μου» της οικογένειας  Θανόπουλου από την Κορυφή Ηλεια για το εκλεκτό του  παρθένο ελαιόλαδο, με το Ασημένιο βραβείο ποιότητας του διεθνούς διαγωνισμού  γευσιγνωσίας «Dubai olive oil competition early harvest».

Ο διαγωνισμός πρώιμης συγκομιδής  για εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα τα οποία είναι πλούσια σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι από τις 14 έως τις 17 Ιανουαρίου 2021, στον πολυτελέστατο ουρανοξύστη Burj khalifa και όλα τα δείγματα αξιολογήθηκαν από έγκριτη, πολυμελή, διεθνούς φήμης κριτική επιτροπή.  Μάλιστα, τα  προϊόντα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό δοκιμάστηκαν από τους κριτές με τυφλή μέθοδο χωρίς συσκευασία και χωρίς κανένα διακριτικό στοιχείο, για αν διασφαλιστεί η απόλυτη αξιοπιστία του.

https://www.ilialive.gr/images/new_images/gaia365/2021/03_March/03_week/to_liostasi_mou.jpg

Τα περσινά βραβεία για “το Λιοστάσι μου” στα  Taste Olymp Awards 2020

Ένα τέτοιο διεθνές βραβείο ποιότητας σε έναν διαγωνισμό με παγκόσμιους ανταγωνιστές, είναι πολύ τιμητικό για μια Ηλειακή επιχείρηση και σίγουρα αποτελεί «διαβατήριο» για την έξοδο της στις μεγάλες ξένες αγορές.  Παράλληλα,  «το Λιοστάσι μου» της οικογένειας Θανόπουλου,  ενισχύει τη θέση του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δίνοντας την ευκαιρία, στους εκεί αντιπροσώπους της, να «εκμεταλλευτούν» την υψηλή διάκριση. που κατέκτησε σε έναν από τους μεγαλύτερους σε κύρος διαγωνισμούς, αφενός γιατί το Dubai είναι γνωστό για την πολυτέλεια και τις αγορές, καθώς 16 εκατομμύρια περίπου τουρίστες το επισκέπτονται κάθε χρόνο, και αφετέρου τα ελαιόλαδα του,  κατατάσσονται  πλέον στα καλύτερα του κόσμου.

Να σημειώσουμε δε, ότι οι Ελαιώνες της οικογένειας Θανόπουλου  συνεχίζοντας την συστηματική δουλειά τους,  ειχαν και πέρυσι κατακτήσει δύο διεθνή βραβεία,  ένα στον διεθνή διαγωνισμό London International olive oil Competition  και ενα στον 5ο διεθνή διαγωνισμό Taste Olymp Awards 2020 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 19 -21 Ιουνίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος