FOLLOW US: facebook twitter

Ασφυκτικός θάνατος από φωτιά στο σπίτι της!

Ημερομηνία: 11-02-2020 | Συντάκτης:
Τραγικό τέλος για την συναξιούχο συμβολαιογράφο Ελένη Παπαγιαννοπούλου

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στο σπίτι της στην Αμαλιάδα , η  77χρονη συνταξιούχος και γνωστή συμβολαιογράφος της πόλης Ελένη Παπαγιαννοπούλου, από φωτιά που ξέσπασε την διώροφη κατοικία της πιθανότατα από τσιγάρο. Φαίνεται πως η ηλικιωμένη, άναψε τσιγάρο κάποια στιγμή, δεν το  έσβησε καλά και στην συνέχεια αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εστία φωτιάς στον καναπέ που σιγόκαιγε, να εγκλωβιστεί από τους καπνούς και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έτσι, η άτυχη γυναίκα βρήκε ασφυκτικό θάνατο από τον καπνό που κατέκλυσε τον όροφο της διπλοκατοικίας όπου ζούσε μόνη της,  στην οδό  Αντωνίου Πετραλιά.

Ωστόσο,  την 77χρονη φρόντιζε γυναίκα στην οποία όμως είχε δώσει άδεια για το Σάββατο λέγοντας ότι δεν θα την χρειαστεί. Όμως εκείνη περνώντας το απόγευμα του τραγικού συμβάντος έξω από το σπίτι της συμβολαιογράφου, είδε τα φώτα σβηστά, ανησύχησε και πλησίασε να δει τι συμβαίνει. Από το σπίτι έβγαιναν πυκνοί καπνοί, άνοιξε την πόρτα μπήκε στο διαμέρισμα και έψαξε να βρει την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα σε αποπνικτική ατμόσφαιρα και τελικά την εντόπισε νεκρή στο πάτωμα της κουζίνας, ενώ η καναπές είχε καεί και υπήρχε εκεί και ένα τασάκι με αποτσίγαρα.

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε την Πυροσβεστική και το Αστυνομικό τμήμα Ήλιδας καθώς και το ΕΚΑΒ που έφτασαν επί τόπου, ωστόσο οι διασώστες επιβεβαίωσαν ότι η ηλικιωμένη ήταν ήδη νεκρή και παραγγέλθηκε νεκροψία για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.  Ερευνες διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της ΠΕ Αμαλιάδας. Γείτονες και φίλοι έφτασαν στο σπίτι της άτυχης συμβολαιογράφου συγκλονισμένοι με το τραγικό γεγονός και ταυτόχρονα ειδοποίησαν τα παιδιά της που κατοικούν στην Αθήνα.

Το τραγικό τέλος της Ελένης Παπαγιαννοπούλου- συζύγου του αείμνηστου δικηγόρου της πόλης Παπαγιαννόπουλου, έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, καθώς ήταν και η ίδια γνωστή συμβολαιογράφος με μια πολύ αξιόλογη πορεία και πολλές γνωριμίες. Η κηδεία της τελέστηκε χθες στην Αμαλιάδα όπου η οικογένεια, φίλοι και συντοπίτες είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος