FOLLOW US: facebook twitter

Άσφαλτος στις γειτονιές του Πύργου: Ξεμπλόκαρε η διαδικασία μετά από παρέμβαση της δημοτικής αρχής στο Υπ. Υποδομών

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Τα πρώτα έργα οδοποιίας, στον αστικό ιστό της πόλης του Πύργου, επανεκκίνησαν χθες, καθώς με παρέμβαση του Δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου και του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλου στο Υπουργείο Υποδομών, το σημαντικό αυτό έργο ξεμπλόκαρε.

Από τα Χαλικιάτικα και την οδό Ιφίτου στον Πύργο, ο κ. Αντωνακόπουλος ανακοίνωσε πως θα εκτελεστούν αρκετά έργα μέσα στην πόλη- παρά τις οχλήσεις που θα προκαλέσουν οι εργασίες- καθώς στόχος της δημοτικής αρχής είναι να αποκατασταθεί πλήρως η εσωτερική οδοποιία. «Τώρα ξεκινάμε, υπάρχουν προβλήματα και ελλείψεις από το παρελθόν και κυρίως έλλειψη μελετών ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι. Με εγρήγορση και επιτάχυνση, πολιτικό και υπηρεσιακό προσωπικό για να καλύψουμε το χαμένο χρόνο» είπε.

Με τη σειρά του, ο κ. Αργυρόπουλος, τόνισε πως η εντολή που έχει λάβει από τον Δήμαρχο, τόσο ο ίδιος όσο και οι Τεχνικές Υπηρεσίες είναι να επιδείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση που έχουν να κάνουν με την οδοποιία. «Για αυτό μπορέσαμε και ξεμπλοκάραμε μετά από παρέμβαση μας στο υπουργείο υποδομών την σε εξέλιξη εργολαβία της πόλεως του Πύργου. Τις επόμενες ημέρες θα πέσει άσφαλτος και σε άλλες οδούς όπως η Ρήγα Φεραίου, Μπελούση, κόμβος Αγίου Γεωργίου καθώς επίσης στη διασταύρωση Γορτυνίας, έργα που είχαν μείνει ημιτελή… Επιπλέον, στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 θα υπάρχουν δυο μεγάλες εργολαβίες για οδοποιία εντός του οικιστικού ιστού πόλης αλλά και σε τοπικά διαμερίσματα που επίσης έχουν μεγάλες ανάγκες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος