FOLLOW US: facebook twitter

Ας ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Απόλλωνα!

Ημερομηνία: 10-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αρθρογραφία, Νέα, Σχόλια

apollon

Μπροστά σε μια τοπική «πραγματικότητα» την οποία ποτέ δεν φαντάστηκε και που την έφερε σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση, βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι η γνωστή ηθοποιός Υρώ Μανέ που είχε προσκληθεί από το Σύλλογο «Πύργος Όλοι μαζί» για να δώσει δύο παραστάσεις στο θέατρο Απόλλων με το επιτυχημένο θεατρικό έργο «Συμβολαιογράφος».

Έτσι,  ενώ βρισκόταν στο θέατρο Απόλλων για να παραχωρήσει ως είθισται συνέντευξη τύπου, της μετέφεραν ότι η υλοποίηση της παράστασης, η οποία διαφημιζόταν μέρες και είχε βγει στην προπώληση εισιτηρίων, δεν  ήταν ακόμα σίγουρο ότι μπορεί να υλοποιηθεί γιατί για την παραχώρηση του Απόλλωνα απαιτούνταν απόφαση δημοτικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος Δ. Μεσσαλάς συγκάλεσε το ίδιο μεσημέρι  έκτακτο Δ.Σ. για να  παραχωρηθεί το θέατρο, ωστόσο δεν υπήρξε απαρτία -εμφανίστηκαν 12 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και 1 της παράταξης Αργυρόπουλου- οπότε δεν έφταναν τα κουκιά και δεν υπήρξε και η σχετική απόφαση.

Η ίδια τα ’χασε, γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει, βρέθηκε μπροστά σε μια απρόβλεπτη κατάσταση, το τι μπάχαλο δημιουργήθηκε δεν λέγεται! Σε κάθε περίπτωση μπορεί στο τέλος να το «σώσαμε» και να έγιναν κανονικά οι δύο προγραμματισμένες παραστάσεις, ωστόσο τα προβλήματα με το θέατρο Απόλλων δεν είναι καινούργια.

Γι’ αυτό και οι αρμόδιοι του δήμου Πύργου θα πρέπει να αποφασίσουν επιτέλους σε ποιους, πότε και με ποιες διαδικασίες θα παραχωρείται το θέατρο και να μην ψάχνουν τελευταία στιγμή τη λύση, γιατί αν μη τι άλλο γινόμαστε και… ρεζίλι εκτός Πύργου! Και εν προκειμένω η Υρώ Μανέ ήρθε για να παίξει κι όχι να εμπλακεί σε τοπικές ίντριγκες που δεν την αφορούν. Το… κατιναριό -γιατί ακούστηκαν πολλά- για το ποιος ευθύνεται, μόνο μας ντροπιάζει!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος