FOLLOW US: facebook twitter

«…ας ονειρευτούμε λίγο ξανά!» – Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016

Ημερομηνία: 26-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

european-music-day

-Από 17 έως 23 Ιουνίου σε Αμαλιάδα και Πύργο

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος και εν όψει του Ιουνίου ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Όχι δεν μιλάμε για τις προς τους δανειστές, τα νέα μέτρα ή capital controls.

Μιλάμε για την αφορμή που ενώνει εδώ και 17 χρόνια χιλιάδες πολίτες, καλλιτέχνες, ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς: η αδιαπραγμάτευτη αγάπη τους για την μουσική, την τέχνη και το πολιτισμό.

Παρότι η εποχή που ζούμε είναι αρκετά φορτισμένη με αμφιβολίες, η πλώρη είναι στραμμένη προς την οδό της ενότητας, την οδό της αρμονίας, της προσφοράς και των αξιών που μας συνδιαμορφώνουν και για αυτούς τους λόγους, το όραμα της Μελίνας στάθηκε αφορμή για να αντλήσουμε επιπλέον έμπνευση για το φετινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η 21η Ιουνίου αναμένεται γεμάτη μελωδίες, συναισθήματα, ήχους παραδοσιακούς και σύγχρονους, για να φέρει στο προσκήνιο τον τεράστιο πολιτιστικό μας πλούτο, σε κάθε γωνιά, σε κάθε πλατεία, πάρκο και πεζόδρομο της χώρας.

granites-european-music-day2015Όπως και το 2015, ο θεσμός αναμένεται να απλωθεί σε σχεδόν κάθε περιφέρεια της χώρας (12 περιφέρειες το 2015), με εκατοντάδες ζωντανές εκδηλώσεις και συναυλίες* σε κάθε πλατεία, πάρκο και πεζόδρομο της χώρας (*συνολικά 559 το 2015), όπως πάντα, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση για το κοινό.

Το σίγουρο είναι ότι όπως και σε όλη την υφήλιο, οι έλληνες καλλιτέχνες ετοιμάζονται, τα όργανα κουρδίζονται, οι χώροι στολίζονται και από την Παρασκευή 17/06 έως την Πέμπτη 23/06, θα μπορέσετε σίγουρα να τους απολαύσετε όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο παντού! Oι φετινές εκδηλώσεις στην Ηλεία θα πραγματοποιηθούν από τις 17 έως τις 23 Ιουνίου σε Αμαλιάδα και Πύργο.

Έως τότε, μείνετε συντονισμένοι!

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2016 ‪#‎emd2016 ‪#‎europeanmusicday
«…ας ονειρευτούμε λίγο ξανά!»

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην Αμαλιάδα

westeumusicday.wix.com/amaliada

www.facebook.com/EuropeanMusicDayAmaliada

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στον Πύργο

westeumusicday.wix.com/pyrgos

www.facebook.com/EuropeanMusicDayPyrgos

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://docs.google.com/forms/d/1tiL5MWnWZQJrNW1FQ7V2O9IVmnbisQx5EcfREhzs9Vo/viewform


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος