FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Καλλισθένης: Προωθεί τον αθλητισμό στην Ανδραβίδα

Ημερομηνία: 26-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
T. Δρακόπουλος: «Για εμάς οι αθλητές αποτελούν κοινωνικό πρότυπο»

 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinsports@gmail.com

 

Ένας νέος αθλητικός σύλλογος δραστηριοποιείται εδώ κι ένα χρόνο περίπου στην Ανδραβίδα (από τον Σεπτέμβριο του 2020) και προωθεί τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη στη νεολαία της περιοχής. Πρόκειται για τον Α.Σ. Καλλισθένης, όπου πρόεδρος είναι ο Γιώργος Φραγκοπανάγος και αντιπρόεδρος ο Τάκης Δρακόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου στη Δάφνη Ανδραβίδας.

Ο Α.Σ. Καλλισθένης διδάσκει πολεμικές τέχνες (πυγμαχία-παγκράτιο-MMA-Kick boxing) με τον Διονύση Παπαδόπουλο, ενόργανη γυμναστική με τον Διονύση Τεμπονέρα, ενώ γίνονται μαθήματα  Yoga, pilates, aerobic, crossfit και με την πάροδο του χρόνου θα ενσωματωθούν στο σύλλογο και άλλα αθλήματα.

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Καλλισθένης, έχει ως στόχο την ανάδειξη και εξέλιξη του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής μέσα από ένα συγκροτημένο οργανισμό που απευθύνεται σε όλους τους φίλαθλους πολίτες της Ανδραβίδας και της ευρύτερης περιοχής. Σκοπός του σωματείου είναι η ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού με την παρότρυνση και την ενθάρρυνση των νέων με την ενασχόληση στην άθληση, με την μύησή τους στα αθλητικά ιδεώδη, στις αξίες και στις αρχές που πηγάζουν από αυτή την διαδικασία καθώς και στην προαγωγή της κοινωνικότητας, της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης, σύμφωνα με τις αρχές του φίλαθλου πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.

Τ. Δρακόπουλος: «Πολύπλευρη στήριξη αθλητών και γονέων…»

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Καλλισθένης, Τάκης Δρακόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για εμάς οι αθλητές αποτελούν κοινωνικό πρότυπο και δημιουργήσαμε αυτό τον σύλλογο για να αθροιστούμε με όλους όσους ατομικά ή συλλογικά υπηρετούν τις υψηλές αξίες του αθλητισμού και να συνδράμουμε στην περεταίρω ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους στην περιοχή μας. Πιστοί στις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού, θεμελιώνουμε τον σύλλογο στο ισχυρό δομικό τρίπτυχο Αθλητής- Προπονητής- Σύλλογος και δεσμευόμαστε για πολύπλευρη στήριξη αθλητών και γονέων στον ευεργετικό δρόμο του αθλητισμού. Ελπίδα και πυξίδα μας, είναι η δημιουργία μιας σταθερής βάσης για την ηθική, ψυχολογική και υλική υποστήριξη των αθλητών μας με την ανάδειξη και προβολή του καθημερινού αγώνα και των επιτυχιών τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος