FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Ήλιδα: Οι τρεις πρώτες μεταγραφές

Ημερομηνία: 18-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μάρκου, Αρβανίτης και Παπαδόπουλος στην ομάδα του Γρ. Κακολύρη

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Α.Σ. Ήλιδα, που τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του φιλόδοξου Γρηγόρη Κακολύρη, θέλει να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα της Αμαλιάδας συμφώνησε με τρεις παίκτες, έναν έμπειρο και δύο νεαρούς.

Πρόκειται για τον 38χρονο Ανδραβιδαίο ψηλό, Θοδωρή Μάρκου, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στο Σ.Ε.Φ.Α., το οποίο πήρε την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Ο Μάρκου, έχει συνεργαστεί ξανά με τον Γρηγόρη Κακολύρη και ως συμπαίκτες παλιότερα σε Σ.Ε.Φ.Α. (6 χρόνια) και Α.Ε. Λεχαινών (4 χρόνια), με ανόδους στην Α2 και Α1 ΕΣΚΑΗ, αλλά και ως προπονητής-παίκτης πιο πρόσφατα. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2016-2017 και 2017-2018 στην Α.Ε. Λεχαινών, όταν είχαν πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους από τη Β΄ ΕΣΚΑΗ στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Πρόκειται για ένα παίκτη δυνατό, με έφεση στα ριμπάουντ, που έχει μεγάλη εμπειρία στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ.

Ο Α.Σ. Ήλιδα ενέταξε επίσης στο ρόστερ του τον 23χρονο γκαρντ-φόργουορντ, Κώστα Αρβανίτη, που είναι Αμαλιαδίτης, έχει ξεκινήσει από τον Υπερίωνα, έχει παίξει επίσης στο Σ.ΕΦ.Α. και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα έπαιξε στον Αιγέα Γαστούνης.

Τέλος, η ομάδα της Αμαλιάδας απέκτησε και τον 19χρονο γκαρντ-φόργουορντ, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε και αυτός από την Ακαδημία του Υπερίωνα και την προηγούμενη σεζόν ήταν μέλος της Κρήνης αρχικά και εν συνεχεία του Ποσειδώνα Παραλίας.

Θα ακολουθήσουν άλλες τρεις τουλάχιστον μεταγραφές για την Ήλιδα, καθώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές με συγκεκριμένους παίκτες και ως εκ τούτου η ενίσχυση της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος θα είναι μεγάλη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος