FOLLOW US: facebook twitter

Αρχιμηνιά και αρχή χρονιά… στους άρχοντες: Έψαλλαν τα κάλαντα σε Γεωργιόπουλο και Λιατσή

Ημερομηνία: 01-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Τα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας και το δήμαρχο Πύργου, είπαν χθες παραμονή Πρωτοχρονιάς η Φιλαρμονική Πύργου, η ΣΕΤΤΗΛ, καθώς και σύλλογοι της πόλης αλλά και μικρά παιδιά.

Τα γραφεία των αρχόντων γέμισαν με ήχους των ημερών και πολλά χαμόγελα, ενώ οι συνεργάτες του αντιπεριφερειάρχη και του δήμαρχου προσέφεραν γλυκά.

Ιδιαίτερα στο γραφείο του κ. Λιατσή, κατά την επίσκεψη της Φιλαρμονικής Απόλλων, ο δήμαρχος αισθάνθηκε ιδιαίτερη συγκίνηση όταν πήρε στα χέρια του.

Μίλησε για τα χρόνια που υπηρέτησε την πόλη ως δήμαρχος αλλά και ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Σημείωσε πως ο Πύργος έως το τέλος της θητείας του, αλλάζει για δεύτερη φορά, με ισχυρούς φίλους, με αγώνα και ισχυτές διαπροσωπικές σχέσεις και έδωσε τις ευχές του για Υγεία και ευημερία προς τους πολίτες. “Ο κόσμος να αφήσει τους δυνατούς να πάνε μπροστά και όσοι είναι αδύνατη να μας κάνουντη χάρη να μείνουν σπίτι τους” σχολίασε. Ερωτηθείς για το τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως “στις επόμενες εκλογές θα κάνει το επόμενο βήμα”…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος