FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Αρβανίτης: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος…»

Ημερομηνία: 19-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δημήτρης Αρβανίτης πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να βάλει τίτλους τέλους σε μια λαμπρή καριέρα. Μια καριέρα που ξεκίνησε από τον Εθνικό Αμαλιάδας και στη συνέχεια τον Ηλειακό Λεχαινών σε νεαρή ηλικία και περιελάμβανε Πανηλειακό, ΟΦΗ στη Super League, Ολυμπιακό Βόλου, Ιωνικό, Καλλιθέα, Πανελευσινιακό, Αστέρα Αμαλιάδας στη Γ΄ Εθνική,  Αίαντα Γαστούνης, ενώ τη φετινή σεζόν ενίσχυσε και πάλι τον Αστέρα, στις 6 αγωνιστικές που διεξήχθησαν στην A1 DEDALOS SECURITY. Ο 40χρονος κεντρικός αμυντικός με προσωπική του δήλωση, ανακοίνωσε την απόφασή του ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε στην καριέρα του και ιδιαίτερα τον Σάκη Τσιώλη. Ο Δ. Αρβανίτης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους με όσους συνεργάστηκα παίκτες, προπονητές, παράγοντες, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς, φροντιστές. Ιδιαίτερα τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πίστεψε σε μένα. Νιώθω ευλογημένος που 17 ολόκληρα επαγγελματικά χρόνια έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος…».

Συγχαρητήρια από Πανηλειακό

Ο Πανηλειακός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Δημήτρη Αρβανίτη και την πολυετή και σημαντική πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο πρώην ερυθρόλευκος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Αρβανίτης. Ο Δημήτρης φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Πανηλειακού την σεζόν 2001/02 υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη, προερχόμενος από τον Εθνικό Αμαλιάδας και τον Ηλειακό Λεχαινών. Παρέμεινε στον Πύργο μέχρι το 2004, οπότε αποχώρησε με μεταγραφή αρχικά για τον Παναθηναϊκό και μετέπειτα για τον Ο.Φ.Η., ενώ δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, την σεζόν 2018/19, ο Αρβανίτης επέστρεψε και πάλι στον Πανηλειακό για να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Συνολικά, με την ερυθρόλευκη φανέλα κατέγραψε 74 συμμετοχές (20 στην Α’ Εθνική, 26 στη Β’ Εθνική, 23 στη Γ΄ Εθνική, 3 στο Κύπελλο Ελλάδας και 2 στο Κύπελλο Ηλείας) και σημείωσε 4 τέρματα (1 στην Α΄, 2 στη Β΄ και 1 στη Γ΄), ενώ φυσικά ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας που πανηγύρισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική την σεζόν 2002/03.

Ο Πρόεδρος, Κώστας Ντάβαρης, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια συγχαίρουμε τον Δημήτρη Αρβανίτη για την πολυετή και σημαντική πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της ζωής και της καριέρας του. Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί στον αγαπημένο μας Πανηλειακό!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος