FOLLOW US: facebook twitter

Art Of Speed: Με 21 συμμετοχές το TRC στο Γρύλλο

Ημερομηνία: 22-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας του θεσμού TRC στο Γρύλλο από την Art Of Speed, στο γνωστό πλέον χώρο τον οποίο έχει αναδείξει η λέσχη του Πύργου, καθώς έχει διοργανώσει εκεί αρκετούς χωμάτινους αγώνες, φιλικούς – έπαθλο Gp, όπως και αγώνες που προσμετρούν στο θεσμό TRC. Οι συμμετοχές είναι 21 συνολικά και θα δώσουν το «παρών» αρκετοί  οδηγοί της Art Of Speed (Ανδρικόπουλος, Βαρελίδης, Δημητρόπουλος, Καστής, Κουφωλιάς, Μαρούδας, Μαυραγάνης, Σπυρόπουλος, Χατζόπουλος) αλλά και ο Τσετσώνης της ΑΟΛΑΠ  και φυσικά οδηγοί εκτός Ηλείας που ακολουθούν πιστά το θεσμό. O αγώνας αναμένεται απολαυστικός με χωμάτινο θέαμα και καλούς χρόνους από τους πολύ καλούς οδηγούς, τους περισσότερους από τους οποίους έχουμε ξαναδεί στο “τεχνικό” Γρύλλο. Η ειδική διαδρομή, μετά τις κατάλληλες εργασίες είναι έτοιμη για τη μάχη με το χρονόμετρο.

Δεκτά αυτοκίνητα

Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα είναι τα εξής:

– Οχήματα Ομάδων N, Α, Ε, R & Ιστορικών των κλάσεων έως 1400cc, 1401-1600cc, 1601-2000cc και πάνω από 2001cc

– Οχήματα της Κατηγορίας 4Χ4 (Τ1, Τ2, Τ3, Τ8 και ΤΖ1)

– Ελληνικές Χωμάτινες Φόρμουλες

– Οχήματα Κατηγορίας UTV/SSV

– Kartcross των κλάσεων έως 600cc, από 601 έως 750cc και άνω από 751cc

Στους αγώνες TRC ο ίδιος οδηγός μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε δύο το πολύ διαφορετικές ομάδες με το ίδιο ή διαφορετικό αυτοκίνητο, υπό τον όρο ότι ο κάθε οδηγός θα εμφανίζεται στη Γενική Κατάταξη μόνο μία φορά με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση που συμμετέχει με το ίδιο αυτοκίνητο, τότε, σε κάθε αγώνα, το αυτοκίνητό του θα πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως με τις προδιαγραφές της αντίστοιχης ομάδας.

Tο ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να συμμετέχει στην ίδια αγωνιστική συνάντηση με διαφορετικούς οδηγούς στην ίδια ομάδα ή σε δύο ομάδες, υπό την προϋπόθεση ότι θα δηλώνεται με χωριστή δήλωση συμμετοχής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος