FOLLOW US: facebook twitter

Art Of Speed: Έρχεται το «ΤRC»

Ημερομηνία: 02-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

trc

Το νέο Έπαθλο της ΟΜΑΕ θα κάνει πρεμιέρα στις 8-9 Απριλίου

Το ΤRC «Timed Rally Challenge» είναι  το νέο έπαθλο της ΟΜΑΕ και συγκεκριμένα πρόκειται για χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC), κάτι που στην περιοχή μας γνωρίσαμε μέσω της Art Of Speed, η οποία ξεκίνησε την συγκεκριμένη ιδέα πριν δύο χρόνια. Μάλιστα πέρυσι διοργάνωσε το ΕΠΑΘΛΟ GP κάτι που όπως φαίνεται αποτέλεσε ιδέα για το νέο θεσμό, αυτή τη φορά όμως σε Πελοποννησιακό επίπεδο (Σπαθοβουνίου (Κόρινθος), Γρύλλο (Πύργος) και Καρυές (Σπάρτη ).

Σκοπό έχει τη συμμετοχή νέων αθλητών αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες, αυτές θα έχουν και δικό τους Έπαθλο το DIRT GAMES CHALLENGE.

Οι αγώνες του Επάθλου θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένες  χωμάτινες διαδρομές – πίστες που βρίσκεται στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου (Κόρινθος), στην περιοχή Καρυές (Σπάρτη ) και στον Γρύλλο ( Πύργος), εξασφαλίζοντας ασφαλή διασκέδαση τόσο για τους οδηγούς που συμμετέχουν, όσο και για τους θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα.

Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του TRC,  www.trcup.gr

To πρόγραμμα του TRC 

1ος Αγώνας: 08-09 Απριλίου-Διαδρόμιο ΑΛΑΚορινθίας
2ος Αγώνας: 20-21 Μαΐου- Γρύλος Art of Speed
3ος Αγώνας: 01-02 Ιουλίου – Καρυές ΛΑΣπάρτης
4ος Αγώνας: 26-27 Αυγούστου -Γρύλος Art of Speed
5ος Αγώνας: 23-24 Σεπτεμβρίου-Καρυές ΛΑΣπάρτης
6ος Αγώνας: 28-29 Οκτωβρίου -Διαδρόμιο ΑΛΑΚορινθίας

H πρεμιέρα για το Timed Rally Challenge (TRC) θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος