FOLLOW US: facebook twitter

Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού: «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» με απίστευτο γέλιο!

Ημερομηνία: 04-05-2022 | Συντάκτης:

Τέσσερις τελευταίες παραστάσεις από την Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού που δίνει ρέστα με το νέο της έργο

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Το γέλιο συνεχίζει να σκορπά στο κοινό, η Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού, που φέτος ανέβηκε ξανά στην σκηνή μετά από μια αναγκαστική παύση δύο χρόνων λόγω της πανδημίας, με το πασίγνωστο θεατρικό έργο «Αρσενικό και Παλιά Δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ. Μια μαύρη – κατάμαυρη- κωμωδία διάσημη από την κινηματογραφική της μεταφορά, όταν έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο σινεμά από τον Φρακν Κάπρα το 1944.

Η Θεατρική Ομάδα Βαρθολομιού με την στήριξη του Δήμου Πηνειού και του Ν.Π Πολιτισμού και Αθλητισμού έκανε πρεμιέρα στις 24 Απριλίου και από τότε σε όλες τις παραστάσεις , το Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού είναι πάντα γεμάτο, καθώς οι ηθοποιοί επί σκηνής δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου στους θεατές, αφού το «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όπου το κοινό γελάει με πράγματα που σε κανένα άλλο έργο δεν έχουν γελάσει τόσο πολύ. Οι τελευταίες παραστάσεις θα ανέβουν αύριο, Πέμπτη 5 Μαΐου έως και την Κυριακή 8 Μαΐου, ώρα 9 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού και μάλιστα η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Λίγα λόγια για το έργο

Ένας ορκισμένος εργένης αποφασίζει να αλλαξοπιστήσει και να παντρευτεί την αγαπημένη του. Έτσι, πηγαίνει στο πατρικό του να επισκεφτεί τις γεροντοκόρες θείες του, για να τους ανακοινώσει τα ευχάριστα. Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη, ανακαλύπτει ότι οι γλυκές αυτές γριούλες έχουν ένα περίεργο χόμπι. Προσκαλούν μοναχικούς ηλικιωμένους στο σπίτι τους, τους σκοτώνουν με δηλητηριασμένο κρασί και ο παρανοϊκός αδελφός τους θάβει τα πτώματα στο κελάρι, πιστεύοντας ότι είναι θύματα κίτρινου πυρετού! Οι νεκροί πληθαίνουν και, όταν ένας εξίσου παρανοϊκός ανιψιός φτάνει στο σπίτι, η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο! Κι εδώ αρχίζουν όλα τα ωραία και το γέλιο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος