FOLLOW US: facebook twitter

Αρραχίων Αμαλιάδας & Θαλλίαρχος Πύργου: Πέντε αθλητές στην Αρχ. Ολυμπία για το BJJ

Ημερομηνία: 12-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με πέντε αθλητές συμμετείχαν την Κυριακή 10 Νοέμβριου οι σύλλογοι Α.Σ. Αρραχίων Αμαλιάδας και Α.Σ. Θαλλίαρχος Πύργου, σε φιλικούς αγώνες παίδων- εφήβων brazilian jiu jitsu, που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας μετά από πρόσκληση του Α.Ο. Ολυμπιονίκη Αρχ. Ολυμπίας, με προπονητές τον Διονύση Παπαδόπουλο και Γιώργο Τζαβάρα αντίστοιχα.

Συμμετείχαν οι εξής αθλητές:

Μπουτζαρέλης Κωνσταντίνος-17 χρόνων

Πέτρος Μπαλασκας-15 χρόνων

Φίλιππος Δαλαμαρας- 9 χρόνων

Αγγελική Κωνσταντοπούλου- 8 χρόνων

Θάλεια Κωνσταντοπούλου- μόλις 5 χρόνων.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρραχίων θέλει να ευχαριστήσει τους διοργανωτές για αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στο νομό μας.

Το brazilian jiu jitsu είναι ένα νέο άθλημα στον νομό μας, το οποίο περιλαμβάνει τεχνικές πάλης, καθήλωσης και έλεγχου του αντιπάλου χωρίς να χρησιμοποιεί χτυπήματα, ιδανικό για μικρές ηλικίες, αλλά και χρήσιμο για όλες τις άλλες καθώς αναπτύσσεται το αίσθημα της κοινωνικότητας και ο αυτοέλεγχος. Δίνοντας παράλληλα αυτοπεποίθηση και σιγουριά στους αθλητές μέσα από την πορεία εκμάθησης και βελτίωσης μέσα από το χρόνο. Σε αντίθεση με άλλα συστήματα αυτοάμυνας έχει αγωνιστικό υπόβαθρο και διακρίσεις των αθλητών μέσα από επίσημα πρωταθλήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος