FOLLOW US: facebook twitter

Αρραχίων Αμαλιάδας & Θαλλίαρχος Πύργου: Επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ

Ημερομηνία: 23-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καματερού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΜΑ και Grappling, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, το οποίο περιελάμβανε το στυλ των μικτών πολεμικών τεχνών ΜΜΑ, συνδυασμό πάλης υποταγής και χτυπημάτων και ΜΜΑ grappling, πάλη υποταγής με τεχνικές καθήλωσης.
Συμμετείχαν από τον σύλλογο της Αμαλιάδας «Ο Αρραχίων» οι αθλητές Διονύσης Δρογγίτης και Πασχάλης Κουλίκας. Ο Διονύσης Δρογγίτης κατέκτησε την 1η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος στο στυλ του ΜΜΑ grappling, συμμετέχοντας ο ίδιος πρώτη φορά σε αγώνες, με 3 νίκες στην κατηγορία -77 κιλά ανδρών καθώς και την 3η θέση πανελληνίου πρωταθλήματος στο στυλ ΜΜΑ με 1 νίκη και 1 ήττα στην κατηγορία -77 κιλά ανδρών.

Ο Πασχάλης Κουλίκας με αποχή 2,5 χρόνων και με μόλις 2 εβδομάδες προετοιμασίας κατέκτησε την 2η θέση πανελληνίου πρωταθλήματος ΜΜΑ με 2 νίκες και 1 ήττα στην κατηγορία -77 κιλά ανδρών. Από τον σύλλογο του Πύργου “Ο Θαλλίαρχος” συμμετείχε πρώτη φορά αγωνιζόμενος ο αθλητής Φίλιππος Κωτσάκης, κατακτώντας την 1η θέση πανελληνίου πρωταθλήματος στο στυλ ΜΜΑ grappling στα +100 κιλά ανδρών. Οι σύλλογοι ευχαριστούν όσους τους στηρίζουν και πιστεύουν σε εκείνους και σε αυτά που αντιπροσωπεύουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος