FOLLOW US: facebook twitter

Άρωμα Χριστουγέννων στην Ολυμπία

Ημερομηνία: 24-12-2019 | Συντάκτης:
-Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν την Κυριακή το απόγευμα στην όμορφη γιορτή που συνδιοργάνωσαν  δήμος, σύλλογοι και τοπικοί φορείς

Μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή γεμάτη εκπλήξεις για τα παιδιά, διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής στην Αρχαία Ολυμπία ο δήμος μαζί με Συλλόγους και τοπικούς φορείς, όπου πέρα από την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου η βραδιά επιφύλασσε όμορφες στιγμές για μικρούς και μεγάλους, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Haris Spiliopoulos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η Αρχαία Ολυμπία στολίστηκε γιορτινά, στο πνεύμα των ημερών σε όλο το μήκος του κεντρικού δρόμου, από το προαύλιο του Ι. Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου έως και το δημαρχείο της πόλης, όπου την Κυριακή το απόγευμα έγινε και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ο δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος «άναψε» συμβολικά το Δέντρο με δεκάδες παιδιά γύρω του να κρατούν μπαλόνια και να τραγουδούν και ευχήθηκε σε όλους τους συνδημότες του Χρόνια πολλά με υγεία και δημιουργικότητα τονίζοντας ότι «Στέλνουμε τις ευχές μας από την Αρχαία Ολυμπία σε όλον τον κόσμο, για υγεία, πρόοδο και ευτυχία και κυρίως ειρήνη, το μεγάλο ζητούμενο των ημερών μας».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η Φιλαρμονική έπαιξε τα Χριστουγεννιάτικη κάλαντα μέσα στο δημαρχείο, τα παιδιά πήραν τα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη, ενώ παράλληλα συμμετείχαν σε πολλές δράσεις, όπως το face painting όπου όχι μόνο οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι «εκμεταλλεύτηκαν» και ζωγράφισαν στα πρόσωπά τους Χριστουγεννιάτικες εικόνες, πρόσωπα γεμάτα λάμψη και χρυσόσκονη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται η Roidoula Antwnopoulou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Την όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ολυμπίας συνδιοργάνωσαν μαζί με το δήμο πολλοί φορείς, όπως η Τοπική Κοινότητα Αρχ. Ολυμπίας, ο Εμπορικός   Σύλλογος, ο  Σύλλογος Ξενοδόχων, η Α.Ο. Ολυμπιονίκης,  ΑΟΛΜΟ, ο  Φυσιολατρικός & Πολιτιστικός Σύλλογος, ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου/ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου / και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου. Όλοι ενωμένοι για να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα τα παιδιά της πόλης και να νοιώσουν τη μαγεία των Ημερών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος