FOLLOW US: facebook twitter

Άρωμα γυναίκας στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου – Πρώτη σε ψήφους η Μαλβίνα Κερερέ

Ημερομηνία: 11-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Πρώτη σε ψήφους στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, αναδείχτηκε η Διοικητική υπάλληλος ΠΕ Μαλβίνα Κερερέ ενώ ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Φωτόπουλος ο οποίος δεν συμμετείχε στην ανάδειξη νέων μελών στο ΔΣ εξελέγη ως εκπρόσωπος στην ΠΟΕΔΗΝ.

Αναλυτικότερα στις αρχαιρεσίες ψήφισαν 188 εργαζόμενοι και στις διαδικασίες συμμετείχαν τρείς παρατάξεις. Ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός Εργαζομένων που έλαβε 104 σταυρούς και εξέλεξε τέσσερα μέλη, η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων που έλαβε 66 ψήφους και εξέλεξε τρία μέλη και ακόμα ένας συνδυασμός που έλαβε μόλις 8 ψήφους και δεν εξέλεξε κανένα μέλος του.

Έτσι για το ΔΣ ο Ανεξάρτητος Συνδυασμός Εργαζομένων εξέλεξε την Μαλβίνα Κερερέ με 69 ψήφους, τον Παναγιώτη Μυλωνά με 51 ψήφους, τον Σπύρο Αντωνόπουλο με 50 ψήφους και την Μαρία Καλαντζή με 48 ψήφους. Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων για το ΔΣ εξέλεξε τον Γιάννη Χριστόπουλο, τον Ιωάννη Γεωργίου και την Ελένη Κούλη.

Στην Εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν από τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό Εργαζομένων η Μαρία Γκομόλη και η Αναστασία Σταθοπούλου.

Για την ΠΟΕΔΗΝ η πλειοψηφούσα παράταξη εξέλεξε την Μαλβίνα Κερερέ και τον Παναγιώτη Μυλωνά ενώ η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση τον Γιάννη Φωτόπουλο και τον Γιάννη Γεωργίου.

Όσον αφορά την ΑΔΕΔΗ εκλέχθηκαν από τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό Εργαζομένων ο Σπύρος Γκούσκος και ο Παναγιώτης Μυλωνάς και από την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση ο Γιάννης Φωτόπουλος, ο Γιάννης Γεωργίου και ο Αλέξης Παπαδημητρίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα – εκτός απρόοπτου- εντός της ημέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος