FOLLOW US: facebook twitter

Αρωγός στις δράσεις υγείας

Ημερομηνία: 07-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Mε τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» συναντήθηκε χθες στην Πάτρα ο αντιπερ/ρχης Ηλείας, Β. Γιαννόπουλος, ενόψει της δράσης προληπτικού ελέγχου στο κτίριο του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας στον Πύργο την ερχόμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου του 2020.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την πρόεδρο του Συλλόγου Λιολιώ Κολυπέρα, μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό, στα Γραφεία τους, στην Πάτρα, τους συνεχάρη για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν από ιδρύσεως του συλλόγου, σημειώνοντας πως η ΠΕ Ηλείας και ο ίδιος προσωπικά, θα είναι πάντα αρωγοί σε κάθε πρωτοβουλία και δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση προβλημάτων υγείας.

Την Παρασκευή, από τις 10:30 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Π.Ε Ηλείας (Μανωλοπούλου 47), θα πραγματοποιηθεί δωρεάν κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστού) σε γυναίκες άνω των 40 ετών, από εξειδικευμένο γιατρό.

Οι ενδιαφερόμενες για εξέταση, χρειάζεται να έχουν μαζί τους πρόσφατες διαγνωστικές εξετάσεις (μαστογραφία, υπέρηχο) και να προσέρχονται με μάσκα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 7/10/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος