FOLLOW US: facebook twitter

Αρνητικά όλα τα rapid tests σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Πύργου μετά από θετικό τεστ σε αντιδήμαρχο

Ημερομηνία: 23-02-2021 | Συντάκτης:

Άμεσα ήταν για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά του Δήμου Πύργου, μετά και από επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού σε αντιδήμαρχο. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (22/2), ύστερα από ενέργειες του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπου και πραγματοποίησε rapidtests σε όλους τους υπαλλήλους, όλων των υπηρεσιών του Δήμου Πύργου. Το αποτέλεσμα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικό.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

“Δυστυχώς είχαμε ένα θετικό κρούσμα σε αντιδήμαρχο, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός. Ο ίδιος είχε κάνει μοριακό τεστ την Παρασκευή, γιατί είχε σημειωθεί κρούσμα στο στενό του περιβάλλον, και έλαβε τα αποτελέσματα την Κυριακή” δηλώνει ο κ. Αντωνακόπουλος.

“Να διευκρινίσουμε ότι ο αντιδήμαρχος δεν ήρθε καθόλου στο Δημαρχείο την Παρασκευή, είχε ήδη ενημερώσει την υπηρεσία του, είναι σπίτι του σε καραντίνα και ακολουθεί τις οδηγίες. Επίσης στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε υποβληθεί όλοι σε rapidtests στο Δημαρχείο-τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και εγώ προσωπικά, όπωςυπάλληλοι και πολίτες- όπου ως γνωστόν και τα 180 δείγματα ήταν αρνητικά. Αμέσως λοιπόν μετά το περιστατικό, ενημερώσαμε τον ΕΟΔΥ και υποβλήθηκε το προσωπικό σε rapidtests.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Θεωρώ ότι επειδή τηρούμε όλα τα μέτρα, με μάσκες, αντισηπτικά, καλό αερισμό όλων των αιθουσών και των γραφείων-που είναι πολύ σημαντικό ειδικά αυτό -δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Κάνουμε και απολύμανση, βέβαια αυτή εκ του περισσού ουσιαστικά γιατί όπως είναι γνωστό, ο ιός δεν ζει μεγάλο χρονικό διάστημα στο περιβάλλον, αλλά για διάφορους λόγους την κάνουμε κι αυτή”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος