FOLLOW US: facebook twitter

Αρνητικά και τα 80 τεστ στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας – Rapid test στον Αστρά την Παρασκευή 19/02

Ημερομηνία: 17-02-2021 | Συντάκτης:

Αρνητικά βγήκαν και τα ογδόντα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19, στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου και αίτημά του προς τον οργανισμό.

Οι έλεγχοι κάλυψαν το προσωπικό του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και όσους κατοίκους της πόλης και των όμορων Κοινοτήτων εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Ο νέος κύκλος ελέγχων που άνοιξε με την Αρχαία Ολυμπία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, τις ώρες 11:30 – 15:00, με νέα rapid test στα Καλύβια Αστρά, στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου, καλύπτοντας και τις όμορες Κοινότητες Λαμπείας και Ορεινής, καθώς και όσους διερχόμενους πολίτες επιθυμούν. Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλης Αρβανίτης, η δράση προγραμματίστηκε για το συγκεκριμένο σημείο διότι γειτνιάζει με τη Δημοτική Ενότητα Αροανίας του Δήμου Καλαβρύτων, όπου το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί σημαντικός αριθμός νέων κρουσμάτων. «Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τις περιοχές που γειτνιάζουν με περιοχές αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου ώστε να διασφαλίσουμε στο έπακρο τη δημόσια υγεία. Οι δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου που συνορεύουν αντίστοιχα με περιοχές που παρουσιάζουν ανάλογα χαρακτηριστικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος