FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Ρουμελιώτης: «Δουλεύουμε πολύ και έχουμε ηρεμία»

Ημερομηνία: 09-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ζαχάρως εξήρε τη συμπεριφορά των παικτών του

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων, την πρώτη του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Οι ερυθρόλευκοι «φώναξαν» πως δεν θα είναι «κομπάρσοι» στην κατηγορία και θα παλέψουν μέχρι τέλους για το στόχο της παραμονής, όσο δύσκολος κι αν είναι εφόσον υποβιβάζονται οι 6 από τις 14 ομάδες του ομίλου.

Ο τεχνικός Άρης Ρουμελιώτης μιλώντας στην «Πρωινή» απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του καθώς έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι τακτικά, τόσο στην επιθετική λειτουργία όσο και στην αμυντική: «Διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στη Ζάκυνθο στο αμυντικό κομμάτι, πιέσαμε τη μπάλα και είχαμε ισορροπία στις γραμμές και γενικότερα ήμασταν πολύ καλοί τακτικά, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Μας βοήθησε πολύ και η παρουσία του Σκοζάι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, βγάλαμε πολλές φάσεις και σκοράραμε δύο φορές, ενώ θα μπορούσαμε κι άλλα γκολ. Ήταν μια νίκη πολύ σημαντική και από άποψη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με αρκετούς πολύ καλούς παίκτες», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στην ερώτησή μας τι άλλαξε στην ομάδα και παρουσιάστηκε με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ο Άρης Ρουμελιώτης εξήρε τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών του: «Η ομάδα διαθέτει πολύ καλά παιδιά. Δουλεύουν πολύ στην προπόνηση και είναι κύριοι στα αποδυτήρια. Υπάρχει ηρεμία και σεβασμός και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα».

«Για μάχη με Σπάρτη»

Όσο για το επερχόμενο επίσης πολύ δύσκολο ματς με την πανίσχυρη Σπάρτη, την Κυριακή στη Ζαχάρω, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε: «παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα με μια ομάδα που είναι στα φαβορί για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να  παρουσιαστούμε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας και ελπίζουμε να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από τους φιλάθλους μας».

Δοκιμάζει σέντερ φορ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση παίκτη για να ενισχυθεί και αύριο αναμένεται στη Ζαχάρω Έλληνας επιθετικός, που θα δοκιμαστεί για να διαφανεί αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Όσο για το δελτίο του Κολομβιανού επιτελικού μέσου Μάρκο Γκόμεζ, δεν έχει εκδοθεί ακόμα. Γίνονται προσπάθειες αλλά το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ούτε στο ματς της Κυριακής με τη Σπάρτη του Μίκι Τσίρκοβιτς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος