FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Ιακωβάκης: «Προπονητές ποδοσφαίρου Ηλείας ή η Κότα με τα χρυσά αυγά της ΕΠΣΗ!»

Ημερομηνία: 01-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Άρης Ιακωβάκης εκπροσωπώντας την Κίνηση «Καθαρό ποδόσφαιρο» πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει με τους προπονητές και την ΕΠΣ Ηλείας.

Η επιστολή του Άρη Ιακωβάκη έχει τίτλο «Προπονητές ποδοσφαίρου Ηλείας ή η Κότα με τα χρυσά αυγά της ΕΠΣΗ» και αναφέρει τα εξής:

Στο ρεπορτάζ των ημερών, καταγράφεται η διένεξη μεταξύ των Προπονητών Ποδόσφαιρου Ηλείας και της ΕΠΣΗ. Τι μαθαίνουμε; “Αλλαι μεν βουλαι ανθρώπων (Κανονισμός ΕΠΟ), αλλά δε Θεός (Αρ. Κουλούρης) κελεύει. Με έγγραφό του, ρωτά την ΕΠΟ, αν μπορεί να παρανομήσει και η ίδια στην εφαρμογή του Κανονισμού Προπονητών που μόλις το 2022 εξέδωσε. Με άλλα λόγια “τ’εχεις Γιάννη, τ’ειχα πάντα “.

Η ίδια παρελκυστική πολιτική, όλης της θητείας του σημερινού Προέδρου. Δηλώνει θα είναι κοντά στα Σωματεία. Γιατί βρε μεγάλε Πρόεδρε; Γιατί μόνο στα Σωματεία; Αγνοείς  ότι σχεδόν το σύνολο των Προπονητών Ποδόσφαιρου Ηλείας, είναι προϊόν των Σχολών της ΕΠΟ; Γιατί αυτή η εξαίρεση από τα ενδιαφέροντα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας;  Παραβλέπεις ότι στον προ έτους οικονομικό απολογισμό της ΕΠΣΗ, το μεγαλύτερο κονδύλι εσόδων προήρχετο, από τους Προπονητές ποδοσφαίρου Ηλείας; Τι προσφέρατε όλα αυτά τα χρόνια ως Ένωση, στους Προπονητές; Οργανώσατε μήπως, κάποιο Σεμινάριο επιμόρφωσής τους; Τους αντιμετωπίζετε μόνο,  ως την Κότα που γεννά τα χρυσά αυγά της ΕΠΣΗ. Ας είναι…..

Το «Καθαρό Ποδόσφαιρο» ουδέποτε έπαψε να βλέπει τους Προπονητές με ιδιαίτερη συμπάθεια, να αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά τους στην ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου μας, να θεωρεί ότι οι Προπονητές καταλαμβάνουν μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία των Συλλόγων τους.

Συνεπώς όταν έλθει η ώρα, θα αγωνιστούμε από κοινού με τα Σωματεία, ώστε να γίνει κατανοητό, ότι η αναγκαιότητα της συνεργασίας τους με Προπονητή, έχει ουσιαστικό περιεχόμενο (οργάνωση, ανάπτυξη ποδοσφαίρου). Ακόμη και τυπικό, καθώς η πολιτεία (Γ.Γ.Α.), θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση λήψης επιχορήγησης, την συνεργασία Σωματείου και Προπονητή. Προς τον σκοπό αυτό, η Κίνησή μας, θα βοηθήσει και το πιο αδύνατο οικονομικά Σωματείο, να ανταποκριθεί στην υποχρέωση αυτή. 

ΥΓ. Εκφράζουμε ολόψυχα τις ευχές μας, στον αξιόλογο Προπονητή Αλέξη Γαλάνη, για την περιπέτεια της υγείας του, επιθυμώντας ευτυχή και γρήγορη ανάρρωση του.

Με Τιμή

Για το Καθαρό Ποδόσφαιρο

Άρης Ιακωβάκης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος