FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Ιακωβάκης: «Πάλι άστοχος κ. Κουλούρη»

Ημερομηνία: 21-10-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εκ μέρους της Κίνησης «Καθαρό ποδόσφαιρο», ο Άρης Ιακωβάκης κάνει κριτική στα λεγόμενα του προέδρου της Ε.Π.Σ. Ηλείας, Άρη Κουλούρη, χαρακτηρίζοντας άστοχες τις δηλώσεις του.
Η επιστολή του Α. Ιακωβάκη έχει τίτλο «Πάλι άστοχος κ. Κουλούρη» και αναφέρει τα εξής:
Όλοι εμείς που αγαπάμε το Ποδόσφαιρο, θυμόμαστε τις πρόσφατες συνεντεύξεις του Προέδρου της ΕΠΣΗ. Μάλιστα επειδή δόθηκαν σε μέσα (τηλεόραση – ραδιόφωνο) πανελλαδικής εμβέλειας, έτυχαν και της ανάλογης προσοχής του κοινού.
Τι μεγαλοστομίες μας είπε; Ότι τα πρωταθλήματα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών δεν πρόκειται να αρχίσουν πριν τις γιορτές. Έγινε δε – όπως οι νέοι μας λένε – viral ανά το πανελλήνιο. Δεν αντιλαμβάνεται πόσο επικίνδυνη και άστοχη υπήρξε η δήλωσή του αυτή, για την ολότητα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Είναι σ’ όλους γνωστή η από τριμήνου και πλέον κοπιώδης προετοιμασία των ομάδων, για τις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις πέραν των οικονομικών επιπτώσεων αυτής.
Ποιος ήταν ο κίνδυνος; Να παρατήσουν άπαντες την “άγονη” προσπάθεια στη μέση.
Τι άλλο είπε στις συνεντεύξεις του ο αγαπητός Πρόεδρος; Ότι δεν έχει και μεγάλη εμπειρία, παρά μόνο 14 ετών ως επικεφαλής της Ένωσης.
Εμείς του «Καθαρού Ποδοσφαίρου» του απαντούμε, ότι όχι μόνο 14, αλλά και 24 και 34 χρόνια να μείνει στον προεδρικό θώκο, δεν θα αποκτήσει εμπειρία, διότι πολύ απλά όπως ακούγεται στα γήπεδα “δεν το έχει”. Δεν χρειάζεται να του υπενθυμίσουμε την καθ’ όλη την θητεία του, συμπεριφορά της ΕΠΟ σε ό,τι αφορά τα θέματα προώθησης Στελεχών και Διαιτητών της Ένωσής μας.
Σε παρέμβασή μας προ εικοσαημέρου, κάναμε παραίνεση να μην ανησυχεί για την έναρξη των πρωταθλημάτων, διότι Πολιτεία και ΕΠΟ θα επιδείξουν την απαραίτητη υπευθυνότητα, πράγμα που πανηγυρικά υπήρξε κατά την συνεδρίαση (19/10/22) της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Με τιμή
Για το Καθαρό Ποδόσφαιρο
Άρης Ιακωβάκης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος