FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Ιακωβάκης: «Η σιωπή των αμνών»

Ημερομηνία: 16-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αντιπρόεδρος του Ηλειακού Λεχαινών, Άρης Ιακωβάκης, παραβρέθηκε στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλείας την Παρασκευή στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας και με γραπτή του δήλωση περιγράφει όσα έγιναν κατά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης.

Η δήλωση του Άρη Ιακωβάκη έχει τίτλο «Η σιωπή των αμνών» και αναφέρει τα εξής:

«Η πρόσκληση της ΕΠΣΗ, αναφέρει μεταξύ άλλων: …… προσέλθουν την 14/5/21, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00, στο Ενωσιακό γήπεδο “Άγγελος Αναστασόπουλος”. Μάλιστα. Για όσους δεν γνωρίζουν τους χώρους του εν λόγω γηπέδου, συμπληρώνω εγώ, περικλείει έκταση δεκάδων στρεμμάτων, δύο (2) κερκίδες και ένα μεγάλο κτίριο. Ο υπογράφων ως εκπρόσωπος και έχοντας ανά χείρας την πρόσκληση της ΕΠΣΗ, κατευθύνεται στο εν λόγω γήπεδο, βρίσκει την κεντρική πύλη ανοιχτή και κατευθύνεται στο κτίριο που υπάρχει, πίσω και πλάγια του αγωνιστικού χώρου. Εκεί τον υποδέχεται ευγενικά η Κα Δημητρακοπούλου Β., η οποία του παραχωρεί ένα κάθισμα εκτός του κτιρίου και τον προτρέπει να καθίσει αναμένοντας τους άλλους εκπροσώπους. Εισέρχεται στο κτίριο χωρίς “άδεια” και συγκεκριμένα στη αίθουσα «Γεώργιος Παπαγεωργίου», στην έδρα της οποίας κάθεται ένας Κύριος που προφανώς ήταν μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Του απευθύνει τον λόγο υποβάλλοντας ένσταση για την παράνομη διενέργεια των εκλογών. Ακριβώς την 16:00 ώραν προσέρχεται έξωθεν του κτιρίου, ο Κος Αρ. Κουλούρης, έχοντας ανά χείρας μια κατάσταση και καταμετρά: ΠΑΟ Βάρδας, Ηλειακός Λεχαινών κλπ., όλα κι όλα τέσσερα (4) Σωματεία και ο ίδιος αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει απαρτία, πάμε για 16:30 με όσα Σωματεία θα υπάρξουν την ώρα εκείνη.
Η ώρα περνά, ξανά η ίδια διαδικασία, πάντα στο ύπαιθρο και αυτή την φορά τον διακόπτει ερωτώντας τον: Δεν θα εισέλθουμε στην αίθουσα; Όχι απαντά. Εδώ θα γίνει η Συνέλευση στον εξωτερικό χώρο, εδώ κάνω κουμάντο εγώ και αν θέλω σας βάζω και στον αγωνιστικό χώρο. Προσέξτε συμπεριφορά Προέδρου. Την απευθύνει στον εκπρόσωπο Σωματείου ενενήντα (90) ετών, το οποίο από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της ΕΠΣΗ, είναι μέλος της αδιάκοπα και το οποίο για την λειτουργία του γηπέδου, πληρώνει κατ’ έτος και τα ανάλογα χαράτσια που επιβάλει η Διοίκηση. Διερωτάται κανείς αν ο ίδιος έχει περισσότερα δικαιώματα από τα Σωματεία μέλη της ΕΠΣΗ.
Συνεχίζοντας απτόητος καταμετρά ανάμεσα στο διάσπαρτο κοινό (εκπρόσωποι, δημοσιογράφοι, περίεργοι) εννέα Σωματεία, προτείνει ο ίδιος, αλλά δύο άτομα για μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τα οποία προσέρχονται και αναφωνεί ότι ο δικός του ρόλος τέλειωσε και τον λόγο έχει πλέον ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής. Συντάσσεται δεύτερη ένσταση γι’ αυτό που προηγήθηκε και πραγματοποιείται. Ο ίδιος αναλαμβάνει ρόλο για την αποφυγή συνωστισμού, φυσικά εκτός του κτιρίου, διαπληκτίζεται με τους δημοσιογράφους, τους απειλεί να τους διώξει, διότι δεν διαθέτουν κάρτα ΕΣΗΕΑ, ενώ δεν παραλείπει δια τηλεφώνου να φροντίζει την προσέλευση των υπολοίπων εκλεκτόρων. Υποβάλλεται η δεύτερη ένσταση στην εφορευτική επιτροπή.
Για όλα όσα περιγράφονται παραπάνω, ΟΥΔΕΊΣ διαμαρτύρεται πλην του Ηλειακού Λεχαινών και μάλιστα ορισμένοι κάνουν και την παραίνεση να μη υποβληθούν ενστάσεις, διότι ο Κος Κουλούρης τρέχει για όλα μόνος του. Καλά και ποιος τον αναγκάζει να είναι μόνος του; Βεβαίως ούτε κουβέντα από οιονδήποτε, για απολογητική έκθεση των πεπραγμένων του έτους 2020. Τι απέγιναν για παράδειγμα, τα χρήματα που πληρώθηκαν προκαταβολικά για μια όπως εξελίχθηκε νεκρή περίοδο του 2020-21. Η σιωπή των Αμνών σε όλη της την εξέλιξη. Σφάξε με αγά μου ν’ αγιάσω. Φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι βιαζόντουσαν να πανηγυρίσουν την εκλογή των προτεινόμενων από τους ίδιους, με τους ισάριθμους εκλέκτορες. Προειδοποιείται όμως ο Κος Κουλούρης ότι η μικρή σπίθα που αυτή τη φορά άναψε για καθαρό Ηλειακο ποδόσφαιρο, θα τον στείλει στο σπίτι του, πολύ νωρίτερα απ’ όταν ο ίδιος υπολογίζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος