FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Ιακωβάκης: Ερασιτέχνες παράγοντες: Μία και μόνη περιουσία των συλλόγων μας

Ημερομηνία: 09-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Από δεκαπενταετίας και πλέον έγινε φανερό και κατανοητό απ’ όλους, όσους εξακολουθούν να ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ότι μοναδική περιουσία των ομάδων τους είναι τα μέλη. Το καταστροφικό αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, αλλά και η νοοτροπία των Διοικούντων της ΕΠΟ και των Ενώσεων, απονευρώσαν πλήρως τα ερασιτεχνικά σωματεία. Για παράδειγμα ουδέν σωματείο δύναται πλέον, να έχει λόγο για την μεταγραφή παικτών του.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έπαψαν να αποκτούν συναίσθημα αγάπης για την ομάδα και τα εμβλήματά της, που τους εκπαιδεύει, τους ντύνει, τους ποτίζει και αποτελεί το σίγουρο καταφύγιό τους. Αιτία η ευκολία με την οποία αλλάζουν σύλλογο μια ή και δυο φορές τον χρόνο, πράγμα απαράδεκτο για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Το «Καθαρό Ποδόσφαιρο» με ενδιαφέρον θα ήθελε να πληροφορηθεί, αν κάποιο από τα πενήντα (50) ενεργά σωματεία της ΕΠΣΗ, διατηρεί δικαιώματα περιουσίας για το έμψυχο δυναμικό τους. Έτσι λαμβανομένου υπόψη των διαφόρων «χαρατσιών» που η Ένωση επιβάλλει στα σωματεία μέλη της και τα οποία πρέπει να πληρωθούν από την τσέπη των διοικούντων αυτά, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι μοναδική περιουσία αυτών είναι τα μέλη τους. Πρόσφατο περιστατικό του ποδοσφαίρου μας, είναι η διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, λόγω έλλειψης των απινιδωτών από τα γήπεδά μας.

Ο Πρόεδρος Κουλούρης αποφάσισε την ξαφνική διακοπή των πρωταθλημάτων, δηλώνοντας ταυτόχρονα, ότι προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό της Α1, θα διεξαχθούν σε όσες Τετάρτες χρειαστούν. Περίπτωση να εφοδιάσει η Ένωση τα Σωματεία μέλη της με απινιδωτή, δεν περνά από το μυαλό του Προέδρου. Ας είναι.

Το «Καθαρό Ποδόσφαιρο» με βαθιά γνώση της δομής, της οργάνωσης και της λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, φιλοδοξεί να δώσει το οξυγόνο που χρειάζονται τα σωματεία της Ηλείας, προκειμένου να προσφέρουν άσκηση και ψυχαγωγία σ’ αυτούς που αγαπούν ανιδιοτελώς το άθλημα.

Με Τιμή
Για το Καθαρό Ποδόσφαιρο
Άρης Ιακωβάκης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος