FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Πολύ καλή παρουσία στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής πινγκ-πονγκ

Ημερομηνία: 17-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Από αριστερά οι Ζήκος, Άγας, Ζαφειρόπουλος, Παϊτάρογλου.

Την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα για τη 1η τριπλή αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής Δυτικής Ελλάδας, στο οποίο φέτος συμμετέχουν 10 ομάδες, ο Αρίων Αμαλιάδας είχε πολύ καλή παρουσία, η οποία σχολιάστηκε θετικά από τους παράγοντες και αθλητές όλων των ομάδων.  

Στο 1ο παιχνίδι αντιμετώπισε τον Διογένη Πάτρας και πέτυχε τη μοναδική νίκη του με σκορ 4-0, κάνοντας μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα. 

Στη συνέχεια ήταν το παιχνίδι με την ομάδα του ΑΣΕΑ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης, η οποία έχει φέτος στις τάξεις της τον Βαλκανιονίκη και για πολλά χρόνια παίκτη στην Α1 κατηγορία Μανώλη Σγουρομάλλη, καθώς και τον Δημήτρη Βιτσιώτη που έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, η οποία θεωρείται από τα  φαβορί για άνοδο στην Α2.   

Η ομάδα του Αρίωνα είχε πολύ καλή παρουσία, παρ’ όλο που ηττήθηκε με σκορ 4-2, ο Γιώργος Παϊτάρογλου είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι με το Σγουρομάλλη όπου ηττήθηκε μεν με 3-0, αλλά τα δύο σετ ήταν στο 12-10 και 13-11, ενώ και οι άλλοι αθλητές είχαν καλή παρουσία σε κάποια παιχνίδια. 

Στιγμιότυπο από το διπλό.

Στο τρίτο παιχνίδι με την ομάδα της Παγώνας Πάτρας (ιστορική ομάδα, με συμμετοχές σε εθνικές κατηγορίες), η οποία είναι κι αυτή από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, ο Αρίων είχε επίσης πολύ καλή παρουσία, σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, το οποίο κράτησε μία ώρα παραπάνω από τη λήξη όλων των άλλων παιχνιδιών, αλλά τελικά κρίθηκε στο διπλό, με την ήττα για την ομάδα της Αμαλιάδας με σκορ 4-3. 

Για την ομάδα της Αμαλιάδας αγωνίστηκαν οι Γιώργος Παϊτάρογλου, Περικλής Άγας, Νίκος Ζήκος και Μάριος Ζαφειρόπουλος. 

Η επόμενη αγωνιστική θα γίνει 27-28 Νοεμβρίου στη Κεφαλλονιά, ενώ τη Κυριακή  22 Ιανουαρίου οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό της Αμαλιάδας. 

Οι Σγουρομάλλης, Παϊτάρογλου εν δράσει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος