FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Πινγκ πονγκ: Συμμετοχή στο «Ταταύλα OPEN 2019»

Ημερομηνία: 23-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον ραντεβού των ανεξάρτητων και βετεράνων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πογκ) στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο. Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Α.Ο. Ταταύλα σε συνεργασία με τον ΠΟΦΕΠΑ, διοργάνωσε το κατά τεκμήριο μεγαλύτερο αξιολογημένο τουρνουά, το «Ταταύλα OPEN 2019», που αποτελεί το πρώτο δυνατό τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές, έγιναν στην ενιαία αίθουσα προπόνησης των ομάδων ΑΟ Ταταύλα και ΑΟ Πέραν του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου, σε 16 αγωνιστικά τραπέζια και από την Αμαλιάδα συμμετείχαν οι Χρήστος Ουλής και Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Ο Ουλής έκανε 1 νίκη και 2 ήττες στον όμιλο (η μία από αθλητή που κατέκτησε την 3η θέση στο τουρνουά) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των νοκ άουτ, ενώ και ο Δημητρακόπουλος είχε τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα συμμετέχοντας στο 1ο όμιλο, όπου αντιμετώπισε το Νο 1 της κατηγορίας και μετέπειτα νικητή των αγώνων.

Οι δύο αθλητές με τη συμμετοχή τους σ’ αυτούς τους αγώνες αποκόμισαν εμπειρίες, αγωνιζόμενοι με αντιπάλους υψηλού επιπέδου αθλητές, κάτι που θα τους βοηθήσει στους αγώνες του πρωταθλήματος βετεράνων που θα αρχίσουν τον επόμενο μήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος