FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Πέμπτος στην επιτραπέζια αντισφαίριση Δ. Ελλάδας

Ημερομηνία: 31-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκληρώθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας το τοπικό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας στην επιτραπέζια αντισφαίριση με την τελευταία αγωνιστική ημέρα, η οποία είχε από τρεις αναμετρήσεις για τις ομάδες της Ηλείας.

Ο Αρίων Αμαλιάδας πέτυχε μία νίκη και δύο ήττες. Αρχικά στο πιο κρίσιμο παιχνίδι ηττήθηκε από την ΑΕΚ Τρίπολης με 4-2 ( 2 νίκες ο Άγας , αγωνίσθηκαν και οι Ουλής, Μιχαλόπουλος ) και έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για τη κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στη Β Εθνική. Στη συνέχεια επικράτησε του Φοίνικα Πάτρας 2010 με σκορ 4-0 ( 2 νίκες ο Άγας και από μία οι Κουτάντος, Μιχαλόπουλος ) και ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι από τη πρωταθλήτρια & αήττητη ομάδα της Πρέβεζας με 4-2 ( 2 νίκες ο Άγας , αγωνίσθηκαν και οι Ουλής, Μιχαλόπουλος ).
Η Α.Ε. Λεχαινών ξεκίνησε με νίκη 4-0 απέναντι στο Φοίνικα Πάτρας 2010 ( 2 νίκες ο Γιάννης Δημάκης και από μία οι Τάσος Κούρτης & Γιώργος Δημάκης ), στη συνέχεια ηττήθηκε από την ΑΕΚ Τρίπολης με 4-1 ( μία νίκη ο Γιάννης Δημάκης, ενώ αγωνίσθηκαν και οι Κούρτης & Γιώργος Δημάκης ) και τελείωσε με νίκη επί του Φοίνικα Πάτρας 2010 με σκορ 3-2 ( δύο νίκες ο Γιώργος Δημάκης και από μία οι Κούρτης & Σαφρίδης ).

Τέλος το Αιγαίο Πύργου ξεκίνησε με νίκη 4-3 επί του Διογένη Πάτρας ( δύο νίκες ο Βερμές, μία ο Κούρτης και μία στο διπλό οι Κούρτης/Βερμές ) και στη συνέχεια ήλθε η ήττα από την ΑΕΚ Τρίπολης με 4-1 ( τη νίκη ο Βερμές, ενώ συμμετείχαν και οι Παναγιώτης Κούρτης, Σωτηρόπουλος Σωτήριος – Μάριος ).

Ο Αρίων Αμαλιάδας κατέλαβε τελικά τη 5η θέση της βαθμολογίας με 9-7 νίκες, η Α.Ε. Λεχαινών την 6η θέση με 7-9 νίκες και το Αιγαίο Πύργου την 8η θέση με 2-14 νίκες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος