FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Νέες επιτυχίες και 10 μετάλλια

Ημερομηνία: 25-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέες επιτυχίες σημείωσαν οι μικροί αθλητές του Α.Ο. Αρίωνα Αμαλιάδας στην 7η Ημερίδα Επιλέκτων Κολύμβησης της Ν.Ε.Π., το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019, στο κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός» στην Πάτρα.

Οι νέοι αθλητές του Αρίωνα, ηλικίας 6-9 ετών, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον και αποδεικνύουν κάθε φορά τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλήματος της κολύμβησης στην περιοχή μας. Ο απολογισμός 4 χρυσών, 2 ασημένιων, 4 χάλκινων μεταλλίων και πολύ καλών επιδόσεων από όλους τους αθλητές, κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά.

Την πρώτη θέση στα αγωνίσματά τους κατέλαβαν οι Σπύρος Δούμας, Νίκος Γιαννόπουλος, Βασιλική Ράλλη και Δήμητρα Κρίσπη.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν η Δέσποινα Καρτάνου και η σκυταλοδρομία αγοριών με Σπύρο Δούμα, Νίκο Γιαννόπουλο, Κωνσταντίνο Μπρίτσα και Άγγελο Τσουκαλά.

Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Σπύρος Δούμας, Βασιλική Ράλλη, Άγγελος Τσουκαλάς και η σκυταλοδρομία κοριτσιών με Μαριάννα Κοσμοπούλου, Δέσποινα Καρτάνου, Αλεξάνδρα Κρίσπη και Βασιλική Ράλλη. Οι Γιώργος Αστερής, Νίκος Κουτσαύτης με τέταρτη θέση, Αγγελική Αστερή με πέμπτη θέση και ο Γιώργος Κοσμόπουλος έκλεισαν με επιτυχία την εντυπωσιακή εμφάνιση του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας.

Καλοκαιρινά μαθήματα κολύμβησης στην Κουρούτα και τις Θίνες Βαρθολομιού

Ο Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας, όπως κάθε χρόνο, παραδίδει καλοκαιρινά μαθήματα κολύμβησης μπροστά από το κατάστημα Θάλασσα στην Κουρούτα από 28 Ιουνίου και μπροστά από το κατάστημα Casa del Mare στις Θίνες Βαρθολομιού από 27 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6983940914 και 6979846941.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος