FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Με την Ψάλτη στους Πανελλήνιους Κολύμβησης-Τρία μετάλλια στο Π.Π. Στίβου της ΕΑΟΜ ΑμΕΑ

Ημερομηνία: 16-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πιστός στο ραντεβού του με τους Πανελλήνιους Αγώνες, ο Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας συμμετέχει το προσεχές Σαββατοκύριακο στην κατηγορία Παγκορασίδων Β΄. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Βόλο με συμμετοχή αθλητών που κατέκτησαν προκρίσεις στα αγωνίσματά τους.

Τον Α.Ο. Αρίωνα Αμαλιάδας θα εκπροσωπήσει η Μαρκέλλα Ψάλτη την Κυριακή 21 Ιουλίου στα 50μ. του υπτίου. Η αθλήτρια του Συλλόγου έφτασε πολύ κοντά και στην πρόκριση στα 50μ. της πεταλούδας.

Καλοκαιρινά μαθήματα κολύμβησης στην Κουρούτα και τις Θίνες Βαρθολομιού

Με επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα κολύμβησης που παραδίδει ο Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας, μπροστά από το κατάστημα «Θάλασσα» στην Κουρούτα και μπροστά από το κατάστημα «Casa del Mare» στις Θίνες Βαρθολομιού.

Έναρξη δεύτερης περιόδου για την Κουρούτα στις 22 Ιουλίου και για τις Θίνες Βαρθολομιού στις 20 Ιουλίου.

Περισσότερες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6983940914 και 6979846941.

Αρίων/Στίβος: Τρία μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΑΟΜ ΑμΕΑ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2019 της ΕΑΟΜ ΑμΕΑ που φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου 2019, σημειώθηκαν πολλές και σημαντικές επιδόσεις, 2 παγκόσμια και 22 Πανελλήνια ρεκόρ, ενώ η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε τα 550 άτομα, από 50 περίπου συλλόγους της χώρας, με συμμετοχές και Κυπρίων αθλητών εκτός συναγωνισμού.

Από την Αμαλιάδα συμμετείχαν ο αθλητής Γιάννης Δημητρακόπουλος του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας, ο οποίος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχε με τα χρώματα του ΑΣΑΧ Άγιος Χριστόφορος της Αθήνας και πέτυχε να επαναλάβει το περσινό αποτέλεσμα, κατακτώντας τη 1η θέση και δύο χρυσά μετάλλια στη σφαιροβολία και τον ακοντισμό της κατηγορίας 43 και ο Νίκος Χρυσικός με το σωματείο Σπάρτακος Κυψέλης, ο οποίος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό και τη 4η θέση στη σφαιροβολία.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΟΠΑΠ 2019, αποτελεί ένα από τα τελευταία αγωνιστικά τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (2019 World Para Athletics European Championships), το οποίο θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος