Αισιόδοξοι όπως πάντα προετοιμάζονται οι αθλητές του Αρίωνα Αμαλιάδας για τη συμμετοχή του συλλόγου στην 1η φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουνίου στο κολυμβητήριο «Πεπανός» της Πάτρας.

Ταυτόχρονα διεξάγεται και το πρωτάθλημα Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων. Είναι ο τελευταίος και δυσκολότερος αγώνας αφού οι αθλητές των αγωνιστικών ομάδων στοχεύουν όρια για την συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες.

Οι εκπρόσωποι της Ηλείας ανταγωνίζονται περισσότερα από 25 ιστορικά σωματεία και όπως πάντα θα επιστρέψουν με επιτυχίες, παρά το τεράστιο μειονέκτημα της έλλειψης προπονήσεων για τους γνωστούς πάντα λόγους.

Την πρώτη τους συμμετοχή πραγματοποιούν και οι νέοι- μικροί αθλητές της προαγωνιστικής και της μίνι ομάδας.

Συμμετέχουν οι εξής αθλητές: Γιώργος Αντίοχος, Άγγελος Τσουκαλάς, Νεφέλη Κατσαντώνη, Ανδρέας Τσουκαλάς, Χάρης Ράλλης, Νίκος Γιαννόπουλος, Φαίη Κωστοπούλου, Βασιλική Ράλλη.

Για την προαγωνιστική και μίνι συμμετέχουν: Δήμητρα Μπουλμπασάκου, Κωνσταντίνα Σκούρτη, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, Κωνσταντίνα Μπάρκα και Νεοκλής Ηλιόπουλος. Ο προπονητής των αθλητών Γιάννης Βυθούλκας και το Δ.Σ. εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές.