FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας/Κολύμβηση: Έναρξη λειτουργίας κολυμβητήριου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 25-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων Αμαλιάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας. Οι προπονήσεις διεξήχθηκαν κανονικά μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη και αρχίζουν πάλι από Τρίτη 26 Απριλίου. Ο Αρίων δραστηριοποιείται στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας, διδάσκει κολύμβηση και καλεί τα μέλη του να επανέλθουν στις προπονήσεις και να αγκαλιάσουν πάλι το χώρο που αγαπήσαμε.


Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων ηλικίας από 3,5 ετών και άνω, ενηλίκων και αποκατάστασης τραυματισμών, υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικών σχολών, Aqua aerobic, Cross swim και βεβαίως προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες με μεγάλες επιτυχίες σε διασυλλογικές διοργανώσεις και Πανελλήνια πρωταθλήματα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.


Ο Αρίων διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση της Γ.Γ. Αθλητισμού και φυσικά ανήκει στα πρώτα Σωματεία πανελληνίως που έχουν κάνει εγγραφή στο Αθλητικό Μητρώο που θέσπισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης και αποτελεί υποχρέωση των αθλητικών συλλόγων ώστε να έχουν δικαίωμα χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Πολιτείας.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου στο πρώτο γραφείο πίσω από την κερκίδα του κολυμβητηρίου από 16:00-18:30.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6979846941.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος