FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Κολυμβητική ημερίδα Περιφέρειας Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 23-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΡΙΩΝ Αμαλιάδας συμμετέχει στην ημερίδα της Κ.Ο.Ε. που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου στο κολυμβητήριο Ήλιδας. Θα πραγματοποιηθούν 2 αγωνιστικές με ώρα έναρξης το πρωί 10.00 και απόγευμα 17.00. Συμμετέχουν σωματεία από την Πελοπόννησο και τα Ιόνια νησιά. Οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ μπαίνουν σε αγωνιστική δράση εκπροσωπώντας την Ήλιδα και το νόμο Ηλείας, συναγωνιζόμενοι σωματεία με μεγάλη αναγνώριση και προϊστορία στον χώρο της κολύμβησης.

Μετά από μια διετία αποχής από προπονήσεις και αγώνες εξαιτίας COVID, επιτέλους ήρθε η ώρα για τους νέους αθλητές, αλλά και για τους παλαιότερους να αγωνιστούν μέσα στην πόλη τους, να εκπροσωπήσουν για άλλη μια φορά επάξια την Αμαλιάδα και όλο το Νομό Ηλείας και να αναδείξουν τη σημαντική προσπάθεια που επιτελείτε στον ΑΡΙΩΝΑ.

No description available.

Συμμετέχουν οι: Ράλλης Χάρης, Τσουκαλάς Ανδρεας, Γιαννόπουλος Νίκος, Κουτσαύτης Νίκος, Σόλας Πέτρος, Αστερής Γιώργος, Τσουκαλάς Άγγελος, Κωστοπούλου Φαίη, Αστερή Αγγελική, Κούρτη Νεφέλη, Γρηγοροπούλου Δήμητρα, Ραλλη Βασιλική, Κοσμοπούλου Μαριαννα, Κότσιφα Ιωαννα, Αντωνοπούλου Αθηνά και Γκάτση Μαρίλια.

Αγώνες στην Αμαλιάδα λοιπόν και ο Αρίωνας εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές του, αλλά πρωτίστως να ευχαριστηθούν την εμπειρία!
Η είσοδος για τους θεατές θα επιτραπεί σε πλήρως εμβολιασμένους μετά το πέρας 14 ημερών και υποχρεωτική χρήσης μάσκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος