FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Επιτυχής εγγραφή στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ημερομηνία: 03-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όπως ανακοίνωσε ο Αρίων Αμαλιάδας το πρωί της Δευτέρας έλαβε στο email του σωματείου μήνυμα που στάλθηκε από την Γ.Γ.Α., με το οποίο του γνωστοποιήθηκε ότι ο Α.Ο. Αριων Αμαλιάδας είναι και επίσημα καταγεγραμμένος με επιτυχία στο μητρώο των σωματείων που έχουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά λειτουργίας και Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

«Ο σύλλογός μας ανήκει στο μικρό ποσοστό του 5% Πανελλαδικά των σωματείων που κατόρθωσαν και εξασφάλισαν από την πρώτη φάση την επίσημη αναγνώριση τους, άρα εξασφαλίζουν δικαίωμα ψήφου στις επερχόμενες εκλογές και δικαίωμα χρήσης Δημοσίων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Από την Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, σε όλη την Ελλάδα μόνο δύο σωματεία είχαν επιτυχή εγγραφή στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.: ο Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας και η Φιλία Ορεστιάδας, ενώ από το Νομό Ηλείας σε όλα τα αθλήματα συνολικά τρία: Α.Ο. Αρίων, Α.Ο.Λ.Α. Πύργου (μηχανοκίνητος αθλητισμός) και Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας (μπάσκετ).
Η επιτυχής εγγραφή στο Μητρώο μας δίνει ξεχωριστή χαρά και ικανοποίηση, είναι δε μια δικαίωση του ΔΣ και των ανθρώπων του σωματείου για όλη τη «λάσπη» και τις κατηγορίες που έφαγαν τα τελευταία χρόνια.

Είναι μια απόδειξη δε ότι το σωματείο μας αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το αθλητικό γίγνεσθαι με την εν γένει λειτουργία του η οποία ήταν πάντα σύννομη, έχει Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στη κολύμβηση από το 2018 και στην επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ ) από το 2010 (όταν ελάχιστα σωματεία γνώριζαν την ύπαρξή της), ενώ είναι εγγεγραμμένο σε δύο Ομοσπονδίες Ολυμπιακών αθλημάτων τα οποία καλλιεργεί.

Συνεχίζουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα τη πορεία μας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου που ζούμε και αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες των αθλητών μας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος