FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Επιτυχημένη εγγραφή στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ημερομηνία: 09-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αρίων Αμαλιάδας συγκαταλέγεται για 2η συνεχή χρόνια στα Αθλητικά Σωματεία που έχουν καταγραφεί με επιτυχία στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το 2021, στα αθλήματα κολύμβησης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Συνεχίζει με υπευθυνότητα, σύννομος με τον αθλητικό νόμο (ΝΟΜΟΣ 4373/2016 (Κωδικοποιημένος) – ΦΕΚ Α 49/01.04.2016) και τις αποφάσεις της πολιτείας, η οποία ελέγχει τον φάκελο εγγραφής και αποφασίζει για την εγκυρότητα των στοιχείων.

No description available.

Νέα κολυμβητική χρονιά 2021-2022

Έναρξη μαθημάτων την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Αρίων Αμαλιάδας είναι έτοιμος να δεχτεί τα μέλη του για τη νέα κολυμβητική περίοδο 2021-22 με σεβασμό, ασφάλεια και υπευθυνότητα.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στο κολυμβητήριο Ήλιδας από το 2013, διαθέτοντας καθηγητές Φυσικής Αγωγής- προπονητές κολύμβησης και μεγάλη εμπειρία στον υγρό στίβο.

Η εκμάθηση των μικρών κολυμβητών αρχίζει στη μικρή πισίνα από 3,5 ετών και άνω και συνεχίζεται με ακαδημίες για μεγαλύτερες ηλικίες στη μεγάλη πισίνα.

Εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά από 16:00-19:00 στη Γραμματεία στο 1ο γραφείο του κολυμβητηρίου!

Για τους ενήλικες λειτουργούν: Τμήματα εκμάθησης για αρχάριους, καθώς και ελεύθερο κολύμπι!
Πραγματοποιούνται προγράμματα:
-Αποκατάστασης τραυματισμών
-Aqua Aerobic
-Baby swimming
-Cross swimm
-Προετοιμασία υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α και στρατιωτικών σχολών!

Επίσης λειτουργεί προαγωνιστικό και αγωνιστικό τμήμα που συμμετέχει σε όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο Σύλλογος διαθέτει ειδική αθλητική αναγνώριση και είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

No description available.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος