FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Επιτυχίες και στο Αργοστόλι

Ημερομηνία: 11-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνέχεια επιτυχιών στο Αργοστόλι για την προαγωνιστική ομάδα του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019. Με συμμετοχή 4 αθλητών στην προαγωνιστική ομάδα, κατάκτηση 3 μεταλλίων και βελτίωση των ατομικών ρεκόρ κρίνεται θετικότατη η παρουσία της ομάδας.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος με θαυμάσια κούρσα κατέκτησε την 1η θέση στα 50μ. προσθίου και στην ίδια κούρσα ο Σπύρος Δούμας τερμάτισε 3ος, και οι δυο τους με ατομικά ρεκόρ. Ο Σπύρος Δούμας κατέκτησε και τη 2η θέση στα 50μ. πεταλούδας με μεγάλη επίδοση.

Οι Χριστιάννα Θανοπούλου και Αγγελική Αστερή τερμάτισαν στην πρώτη εξάδα κατάταξης με ατομικά ρεκόρ και οι δύο στα 50μ. ελεύθερου και πεταλούδας. Οι Ραφαέλα Βυθούλκα, Σαβιάννα Βυθούλκα για την αγωνιστική ομάδα, πλησίασαν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Φτάνουμε στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19, μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από πρωτόγνωρες και ανήκουστες αποφάσεις για την τύχη της ομάδας του Αρίωνα, ευνοώντας κάποιους άλλους και μειοδοτώντας την ομάδα που καλλιέργησε την κολύμβηση στην Αμαλιάδα για πολλά χρόνια.

Οι προσπάθειες για δυσφήμιση, η διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι αήθεις και ανυπόστατες καταγγελίες έπεσαν στο κενό και η ομάδα του Αρίωνα συνέχισε να αγωνίζεται σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και με την έγκριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ειδική αθλητική αναγνώριση με αριθμό ΟΗ37).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος