FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία για παρεμπόδιση λειτουργίας του κολυμβητηρίου

Ημερομηνία: 03-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διαμαρτυρία προς το Δήμο Ήλιδας, το Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Ήλιδας “Ο Ηλείος” και κατά παντός υπευθύνου, εξέδωσε μέσω ανακοίνωσής του το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά την ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Ήλιδας “Ο Ηλείος” για επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, μετά από πολυήμερη διακοπή λόγω βλάβης, γονείς, αθλητές, πολίτες, μέλη του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας αντίκρισαν κλειδωμένη την πόρτα του κολυμβητηρίου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30! Κάποιοι στέρησαν την επιθυμία των αθλούμενων να επανέλθουν στο χώρο του υγρού στίβου χωρίς καμία ειδοποίηση, χωρίς σεβασμό απέναντι σε πολίτες που μετακινούνται πρωινές ώρες από διάφορα σημεία του Νομού αλλά και στην αγωνιστική ομάδα του Αρίωνα που απέχει των προπονήσεων όλο τον Ιανουάριο εξαιτίας της διακοπής λειτουργίας.

Με τεράστια έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η αγωνιστική ομάδα του άλλου κολυμβητικού ομίλου πραγματοποίησε προπόνηση το μεσημέρι και ώρα 14:00. Την ώρα δηλαδή που λήγει η πρωινή λειτουργία του Σαββάτου! Η “διακεκριμένη” αυτή είσοδος έγινε παρουσία του επόπτη – ναυαγοσώστη που δηλώνει και τεχνικός σύμβουλος, εκπαιδευτής ναυαγοσωστών και τεχνικής κολύμβησης της “προνομιούχας” ομάδας αλλά και παρουσία μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Ήλιδας “Ο Ηλείος”.

Η πρωινή απουσία επόπτη – ναυαγοσώστη αλλά και υπευθύνου ασφαλείας χωρίς καμία προειδοποίηση και εκ των υστέρων έστω ενημέρωση οδήγησε τελικά στη ματαίωση προπόνησης μόνο των αθλητών του Αρίωνα.

Τελικά ποιος έχει το δικαίωμα να ανοίγει και να κλείνει δημόσιους αθλητικούς χώρους, όποτε αυτός κρίνει και να στερεί σε πολίτες και αθλητικά σωματεία την παρουσία τους σε αθλητικούς χώρους;
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια στρέφεται εναντίον του Συλλόγου μας και των μελών του!

Το δημοτικό κολυμβητήριο έχει πρόγραμμα και συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας. Ανήκει σε όλους τους δημότες! Δεν είναι ιδιοκτησία κάποιων!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος