FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Αργυρόπουλος: «Κύριε Αντύπα εγώ δεν χρέωσα το δήμο ούτε ένα ευρώ, ενώ εσείς επιδιώκετε να τον χρεώσετε 400 χιλ. ευρώ!»

Ημερομηνία: 16-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

arguropoulos-giannis

Γιάννης Αργυρόπουλος – ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Απάντηση στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πύργου

Επειδή ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Πύργου κ. Χάρης Αντύπας συνεχίζει να ψεύδεται και να παραπληροφορεί τους πολίτες του δήμου μας, με… παιδικά επιχειρήματα χωρίς να λέει τίποτα για την «ταμπακιέρα» των 400 χιλιάδων ευρώ είμαι υποχρεωμένος να ασχοληθώ μαζί του, μέσω του τύπου, για τελευταία φορά.

  1. Υπερβάσεις κινητών τηλεφώνων: Να τελειώνουμε επιτέλους με τις  γκαιμπελίστικες  μεθόδους του κ. Αντύπα και των γνωστών πλέον «ανίερων» συμμάχων του. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μία και μοναδική. Δεν υπάρχει καμιά απολύτως ζημία του δήμου. Υπάρχει δική μου οφειλή, όπως και των υπολοίπων συναδέλφων, προς την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας την οποία έχουμε εγγράφως αποδεχθεί και θα την τακτοποιήσουμε με διακανονισμό. Ο Δήμος Πύργου δεν έχει χρεωθεί ούτε θα χρεωθεί έστω και ένα ευρώ. Αντίθετα ο κ. Αντύπας επιδιώκει να χρεώσει το δήμο αρκετές χιλιάδες  ευρώ, την ώρα που ο ίδιος ο δήμαρχος διαρκώς αναφέρει ότι τα οικονομικά του είναι στο «κόκκινο». Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σ’ εμένα και τον κ. Αντύπα. Τελεία και παύλα.
  2. Προσφορά μέρους  των αμοιβών του για δημιουργία παιδικών χαρών: Εδώ πραγματικά γελάμε!!! Τι πιο απλό και εύκολο, να παραιτηθεί ο κ. Αντύπας από τις διεκδικήσεις του και τα χρήματα που θα μείνουν στο ταμείο του δήμου να διατεθούν για παιδικές χαρές (σ.σ: σήμερα δυστυχώς με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής δεν λειτουργεί ούτε μία στο δήμο μας)και άλλα αναγκαία έργα; Γιατί θα πρέπει να πάρει αυτός τα χρήματα, μέσω των αγωγών, και να επιστρέψει ένα μέρος αυτών στο δήμο; Μήπως θέλει να αυτοαναγορευτεί ως «ευεργέτης» του δήμου Πύργου για μελλοντικές πολιτικές του φιλοδοξίες; Γιατί δεν δήλωσε εξ’ αρχής, με την κατάθεση των αγωγών, ότι θα προσφέρει κάποιο ποσοστό για κοινωφελείς σκοπούς, όπως πράττουν όλοι όσοι έχουν αυτό τον σκοπό; Γιατί το θυμήθηκε τώρα, λίγο πριν αποκαλυφθεί το εξωπραγματικό μέγεθος των διεκδικήσεών του; Και γιατί ακόμη και σήμερα, δεν αναφέρει ποιο ποσοστό των απαιτήσεων του θα προσφέρει; Η «όψιμη» ευαισθησία  του κ. Αντύπα δεν μπορεί να πείσει κανένα. Ακόμη κι ένα μικρό παιδί αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά είναι…  προφάσεις εν αμαρτίαις!
  3. Γενικός Γραμματέας και… 400 χιλ. ευρώ: Το κυρίαρχο ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι ένα: Κατά πόσο είναι νόμιμο και ηθικό ο Γενικός Γραμματέας του δήμου να διεκδικεί από το ίδιο το δήμο που διοικεί το υπέρογκο ποσό των 400.000 χιλ. ευρω. Και βέβαια το ερώτημα αυτό δεν απευθύνεται στον κ. Αντύπα αλλά στο δήμαρχο κ. Γαβρίλη Λιατσή, που τον διόρισε στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Επαναλαμβάνω λοιπόν τα τέσσερα ερωτήματα που έθεσα και προχθές στον κ. Λιατσή:
  • Ήσασταν γνώστης των οικονομικών απαιτήσεων του κ. Αντύπα από το δήμο Πύργου, που προσεγγίζουν τα 400.000 ευρώ, όταν τον διορίσατε Γενικό Γραμματέα;
  • Γνωρίζατε ότι οι αγωγές που έχει καταθέσει ο κ. Αντύπας κατά του δήμου Πύργου αφορούν δικαστικές αμοιβές που προέρχονται από δικές σας απ’ ευθείας αναθέσεις; Η  μια μάλιστα του ανατέθηκε 12 μέρες πριν παραδώσετε το 2006 τη Δημοτική Αρχή!
  • Με ποιόν τρόπο θα προετοιμαστεί ο δήμος για να προστατέψει τα συμφέροντα του, έναντι των οικονομικών διεκδικήσεων του Γενικού Γραμματέα που εσείς διορίσατε;
  • Τώρα που γνωρίζετε ένα μέρος της πολύ σοβαρής υπόθεσης τι σκοπεύετε να πράξετε προς τη διασφάλιση των συμφερόντων του δήμου;

Κύριε Δήμαρχε, στην προκειμένη περίπτωση,  η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος