FOLLOW US: facebook twitter

Αρχαία Ολυμπία: «Ευχαριστώ» με μια φωτεινή καρδιά στους εργαζόμενους καθαριότητας

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:

Μια μεγάλη κίτρινη φωτεινή καρδιά τοποθετήθηκε μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας για να θυμίζει σε όλους το ευχαριστώ του καθενός μας προς τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία με την εταιρεία Kärcher, στα πλαίσια της «Καθαρής Εβδομάδας 2021». Κατά την εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021, φωταγωγήθηκε η κίτρινη καρδιά παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτρη Καφαντάρη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, κ. Βασίλη Αρβανίτη. Παρόντες ήταν και εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας στους οποίους εκπρόσωπος της εταιρείας Kärcher προσέφερε συμβολικά δώρα.

Ο κ. Καφαντάρης σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στους υπαλλήλους καθαριότητας των Δήμων. Είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα μετά την εμφάνιση της πανδημίας covid-19, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να διατηρούν καθαρές τις πόλεις που ζούμε. Να μην τους προσπερνάμε αδιάφορα. Τους οφείλουμε πολλά».

Από την πλευρά του ο κ. Αρβανίτης καλωσορίζοντας τον Γ.Γ. της ΚΕΔΕ και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Kärcher, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να αναγνωρίζουμε την εργασία που παράγει ο καθένας και να μπορούμε να λέμε μια λέξη, η οποία για αυτόν που τη λέει δεν κοστίζει τίποτα αλλά για αυτόν που την ακούει αξίζει πολλά. Αυτή η λέξη δεν είναι άλλη από το “ευχαριστώ” για όσα μας προσφέρουν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος