FOLLOW US: facebook twitter

Αποχώρηση Παναγούτσου από τα τμήματα υποδομής του Πανηλειακού

Ημερομηνία: 21-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Παναγιώτης Παναγούτσος είχε αναλάβει από τα τέλη Ιουλίου υπεύθυνος για την Διοικητική Οργάνωση και Υποστήριξη των τμημάτων υποδομής του Πανηλειακού και της ομάδας Κ-16 και σήμερα μέσω γραπτής δήλωσής του γνωστοποίησε πως έχει παραιτηθεί από τα μέσα Νοεμβρίου για προσωπικούς λόγους.
Η δήλωσή του αναφέρει:
«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι για σημαντικούς προσωπικούς λόγους, ήδη από τα μέσα του προηγούμενου Νοεμβρίου δεν κατέχω την θέση του υπευθύνου διοικητικής οργάνωσης και υποστήριξης των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας του ΑΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, την οποία είχα αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι.
Η εμπλοκή μου στα εσωτερικά του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι το προαναφερόμενο διάστημα, ήταν μια σχέση εθελοντικής προσφοράς χωρίς κανενός είδους αντίτιμο, το αντίθετο μάλιστα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, όσο και τους προπονητές της Ακαδημίας για την άψογη συνεργασία.
Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία επιστροφή όλων των τμημάτων του συλλόγου στην αγωνιστική δράση και να βγούμε το συντομότερο από αυτή την εξαντλητική κατάσταση που βιώνουμε συνολικά σαν κοινωνία. Ένας σημαντικός κύκλος για εμένα έφτασε στο τέλος του, σας ευχαριστώ όλους».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος