FOLLOW US: facebook twitter

Αποχώρηση Αλεξανδρόπουλου από τον Ηλειακό Λεχαινών

Ημερομηνία: 14-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την αποχώρησή του από την προεδρία του Ηλειακού Λεχαινών, έκανε γνωστή μέσω δήλωσής του ο Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων στην δήλωση αποχώρησής του:

«Ως Πρόεδρος του Ηλειακού Λεχαινών, θα ήθελα να ανακοινώσω το τέλος της διετούς θητείας του Δ.Σ. και την προσωπική μου αποχώρηση, έως τις 30/6, οπότε λήγει και τυπικά η ποδοσφαιρική χρονιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς:

– Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτά τα καταπληκτικά παιδιά, που ειδικά την περσινή και την έναρξη της φετινής σεζόν, έθεσαν ανιδιοτελώς τον εαυτό τους στην διάθεση της ομάδας.

– Τα μέλη της Διοίκησης. Που αυτά τα τέσσερα χρόνια, όχι μόνο δεν εγκατέλειψαν, αλλά ούτε για μία στιγμή δεν απομακρύνθηκαν από την ομάδα.

– Τους φροντιστές της ομάδας και του γηπέδου. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κάθε προπόνηση και αγώνα, δίπλα στους ποδοσφαιριστές, για να προσφέρουν τα πάντα…

– Τους φιλάθλους, που στήριξαν με την παρουσία τους και όχι μόνο, την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, καθ’ όλη την διάρκεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων.

– Τους προπονητές, που αυτά τα 4 χρόνια πέρασαν από την ομάδα και γνώρισα προσωπικά. Προπονητές, που πραγματικά αγάπησαν την ομάδα και που έδωσαν από την ψυχή τους ότι μπορούσαν, αφού οι περισσότεροι από αυτούς είχαν υπάρξει και ποδοσφαιριστές του Σωματείου.

– Και τέλος, τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο των Λεχαινών και της ευρύτερης περιοχής, που στήριξε οικονομικά το περσινό εγχείρημα (και όχι μόνο) της διαφημιστικής παρουσίας στο γήπεδο και το οποίο, λόγω υγειονομικών συνθηκών, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί (κάτι το οποίο θα γίνει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού).

Πρωτόγνωρη και σημαντική η εμπειρία που έζησα αυτά τα 4 χρόνια. Ήμουν και θα είμαι πάντα οπαδός αυτής της ομάδας.

Επίσης, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες, ότι θα παραμείνω ενεργός και αρωγός, ώστε να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί με επιτυχία και σιγουριά, η μετάβαση στην επόμενη Διοίκηση και τον επόμενο Πρόεδρο.

Σας ευχαριστώ όλους, μέσα από την καρδιά μου, για την στήριξη και την βοήθεια σας, αυτά τα χρόνια και προς την ομάδα και προς το πρόσωπό μου.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, εάν κάποιον τον αδίκησα ή τον στεναχώρησα και να τον διαβεβαιώσω ότι εάν έγινε, έγινε άθελά μου και με μοναδικό γνώμονα το πως αντιλαμβάνομαι το καλό του Ηλειακού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος