FOLLOW US: facebook twitter

Αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους αποφοίτους των δημοτικών σχολείων του Πύργου!

Ημερομηνία: 28-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα
Η Banda Morena απογείωσε τη βραδιά στο 3ο δημοτικό Πύργου στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο δήμος με την ΠΕ Ηλείας

Με ένα μοναδικό πάρτι γεμάτο μουσική, χαρά αλλά και συγκίνηση κυρίως από γονείς και δασκάλους και πολλές – πολλές εκπλήξεις, γιόρτασαν την αποφοίτησή τους, οι μαθητές της ΣΤ τάξης των δημοτικών σχολείων του Πύργου, το βράδυ του Σαββάτου στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου στη Ροφιά! Μια βραδιά γιορτινή που απογείωσε η συναυλία από το γνωστό συγκρότημα Banda Morena με όμορφα τραγούδια και πολύ χορό!

Ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι που είχε απ όλα, σε μια πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα τελετή αποφοίτησης, την οποία τα παιδιά θα θυμούνται όσα χρόνια κι αν περάσουν και που σηματοδοτεί το τέλος του ταξιδιού για τα πρώτα μαθητικά χρόνια και την αρχή για τα καινούργια, τα γυμνασιακά  που έρχονται, καθώς κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή!

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο δήμος Πύργου με την ΠΕ Ηλείας με την καθοριστική συμβολή του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Πύργου που ανέλαβε και την όλη διοργάνωση καθώς και την παρουσίαση στην οποία συμμετείχαν δεκάδες παιδιά και γονείς, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας δήμου Πύργου Γιάννης Παπαίωάννου.

Την βραδιά άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του 3ου δημοτικού σχολείου Πύργου Γιάννης Πλεμμένος που τόνισε ότι οι μαθητές που φέτος πέρασαν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά, δικαιούνται μιας μικρής ανταμοιβής για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και η βραδιά αφιερώνεται στους αποφοίτους των δημοτικών σχολείων της πόλης που αποχαιρετούν το δημοτικό ξεκινώντας ταυτόχρονα το νέο τους ταξίδι στο γυμνάσιο. Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει!

Ο Δ/ντής του σχολείου Γιάννης Σιδηροκαστρίτης ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή συνέχεια στα γράμματα και στη ζωή τους και όπως χαρακτηριστικά είπε « θέλω να σας πω  πώς όσα χρόνια κι αν περάσουν οι σχέσεις που κάνατε στο δημοτικό σχολειό θα είναι πάντα φωτεινές μέσα στην καρδιά σας και θα γυρίζετε πάντα σε αυτές»

Ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κοροβέσης τόνισε από την πλευρά του πώς όταν τον επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Γιάννης Πλεμμένος, χωρις δεύτερη σκέψη έβαλε την υπογραφή μου για το καλύτερο για την όμορφη αυτή βραδιά και ευχήθηκε στους νέους τα καλύτερα για την ζωή τους.

Ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος τόνισε ότι η γνώση είναι δύναμη στα χέρια του ανθρώπου για το καλό και απευθυνόμενος στους μαθητές τόνισε ότι «Είστε πρωταγωνιστές κι απόψε και θα  συνεχίστε να είστε πρωταγωνιστές της ζωής, εκείνοι οι πολίτες που μπορεί να δώσουν μια καλύτερη συνθήκη για τον πλανήτη.

Το ταξίδι της γννώσης που συνεχίζεται είναι ένα ταξίδι συναρπαστικό που δεν τελειώνει ποτέ, φροντίστε να κρατήσετε τις εικόνες, τους δασκάλους σας, οι σχέσεις με τους δασκάλους μας κυρίως του δημοτικού είναι ιερές. θα ζήσετε μεγαλύτερες συγκινήσεις κατά την διάρκεια των σπουδών σας.»

Τέλος προανήγγειλε πολλά πολιτιστικά γεγονότα από το δήμο Πύργου στον Πύργο και το Κατάκολο δωρεάν για τους πολίτες και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα.

Ακολούθως οι απόφοιτοι παρέλαβαν το απολυτήριό τους,, οι δάσκαλοί τους αποχαιρέτισαν με συγκινητικά λόγια μέσα από όμορφα βίντεο,  κληρώθηκαν πολλά και όμορφα δώρα, δεκάδες λευκά μπαλόνια ταξίδεψαν στον ουρανό που την στιγμή που άρχισε να νυχτώνει φώτισε από τα πυροτεχνήματα!  Και τότε εν μέσω χειροκροτημάτων η Banda Morena έλαβε θέση στην εξέδρα και το πάρτι μόλις ξεκίνησε…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος