FOLLOW US: facebook twitter

Αποχαιρέτησε τον Ξενοφώντα ο Δημάκης

Ημερομηνία: 14-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Παναγιώτης Δημάκης μετά από πέντε σερί χρόνια στον Ξενοφώντα και δέκα συνολικά (!) στην 20ετή καριέρα του, αποχώρησε από την ομάδα των Κρεστένων. Το έκανε γνωστό ο ίδιος ο 36χρονος δυναμικός αμυντικός, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb, ευχαριστώντας θερμά την Διοίκηση του Α.Ο. Ξενοφών και τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Ντέγιαν Μιλοσέσκι.

Ο έμπειρος αμυντικός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο respect για τον ΑΟΞ. Θα έχω να θυμάμαι πολλές καλές αναμνήσεις ευχάριστες και πολλές μεγάλες επιτυχίες. Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας έναν έναν προσωπικά (Γιάννη Βλαχόπουλο, Άγγελο Κουή, Αλέξη Κωστόπουλο αλλά και τους λοιπούς αφανείς παράγοντες αυτής της ομάδας) για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, τον προπονητή μου Ντέγιαν Μιλοσέσκι, τους συμπαίκτες μου και πάνω από όλα τον κόσμο του Α.Ο.Ξ. που ήταν εκεί στο πέταλο για να μας εμψυχώνουν στις καλές και στις δύσκολες στιγμές.

Εύχομαι ανάλογες επιτυχίες μέσα από την καρδιά μου και σίγουρα ένα μέρος της καρδιά μου θα ανήκει στον Α.Ο.Ξ. για πάντα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος