FOLLOW US: facebook twitter

Αποχαιρέτισαν μουσικά την σχολική χρονιά

Ημερομηνία: 15-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

xromata-ilidas-7dim

Υπέροχη βραδιά στο 7ο δημοτικό Πύργου με τα «Χρώματα της Ήλιδας» και την χορωδία του σχολείου

Με μουσικές και τραγούδια αγαπημένων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών, αποχαιρέτισε την φετινή σχολική χρονιά, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, που το βράδυ της Δευτέρας, οργάνωσε μια εξαιρετική μουσική και χορευτική εκδήλωση στο κατάμεστο από κόσμο, προαύλιο του σχολείου. Παράλληλα με αυτή την αξέχαστη και χαρούμενη τελετή λήξης, γιόρτασαν και τα 20 χρόνια της Ορχήστρας τα «Χρώματα της Ήλιδας» που ήταν εκεί σε πλήρη σύνθεση, με τον μαέστρο Γιώργο Γκιντζίρη που είχε την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας και την Χαρά Σκουλαρίκου που με την υπέροχη φωνή της μας ταξίδεψε στα μονοπάτια της μουσικής και της ποίησης. «Τα Χρώματα της Ήλιδας» και την Χαρά Σκουλαρίκου, συνόδευε η χορωδία των μαθητών του 7ου δημοτικού σχολείου, που πραγματικά σημείωσε μια εξαιρετική παρουσία, αφού εδώ και αρκετό καιρό προετοιμαζόταν γι αυτή τη βραδιά με άπειρες πρόβες.

Αρχικά ο Δ/ντής του 7ου δημοτικού σχολείου κ. Δημήτρης Μικέλης, καλωσόρισε τον κόσμο, γονείς, φίλους του σχολείου, εκπαιδευτικούς, μαθητές και εκπροσώπους φορέων που γέμισαν ασφυκτικά το προαύλιο και επίσης ευχαρίστησε τα «Χρώμτα της Ήλιδας» που τίμησαν με την συμμετοχή και την παρουσία τους την γιορτή τους και τους ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα 20α τους γενέθλια και… άλλα τόσα! Λίγα λόγια για την πορεία της ορχήστρας είπαν ο μαέστρος Γιώργος Γκιντζίρης που έλαβε και μια τιμητική πλακέτα από τον Δ/ντή του σχολείου και ο μουσικός Παύλος Αυγερινόπουλος, που σημείωσαν ότι κίνητρό τους γι αυτές τις συναυλίες είναι μόνο η αγάπη της για την μουσική και το καλό ελληνικό τραγούδι. Ευχαρίστησαν επίσης τον Δ.ντή, τους εκπαιδευτικούς και το Σύλλογο γονέων του 7ου δημοτικού για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας.  Τέλος, προσκάλεσαν τον κόσμο και στην επόμενη συναυλία τους, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ, στο δημοτικό σχολείο Βουνάργου με ελεύθερη επίσης είσοδο, όπου θα πλαισιώσουν και εκεί την γιορτή λήξης του σχολείου που διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Βουνάργου.

Πέρα όμως από το μουσικό μέρος της βραδιάς, οι μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς και εξαιρετικό χασάπικο, αλλά και μοντέρνο και σύγχρονο χορό και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές, ενώ ακολούθησαν βραβεύσεις μαθητών που διακρίθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, για την υπέροχη εκδήλωση.

Φωτο Όλγα Βενιζέλου- Ρουβά


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος