FOLLOW US: facebook twitter

Απόστολος Κατσιφάρας: Την Κυριακή ψηφίζουμε προοδευτικά, ψηφίζουμε “ναι” στο δικαίωμα στην πρόοδο και την ευημερία

Ημερομηνία: 25-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σε μήνυμα του ενόψει των εκλογών της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει τα εξής:

«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής περιόδου, θέλω με το χέρι στην καρδιά να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες με τους οποίους, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας και εγώ, ξαναβρεθήκαμε, συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις για το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας.

Θα ήθελα, επίσης, ν’ απευθυνθώ στις νέες και στους νέους μας. Στη νέα γενιά που έχει λόγο, έχει ρόλο, έχει άποψη για τα πράγματα. Μην χαρίζετε σε άλλους τις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον σας. Με την δημοκρατική σας συμμετοχή, με την ψήφο σας, δώστε το παρών την Κυριακή και επιλέξτε εκείνους που θεωρείτε καλύτερους, ικανότερους και πιο αξιόπιστους. 

Εμείς, πηγαίνουμε στις εκλογές με όπλα το καθαρό μας έργο, το καθαρό μας πρόσωπο, το καθαρό μας βλέμμα στο μέλλον. Και με απόλυτη ετοιμότητα για την επόμενη μέρα. Μ’ έναν πλήρη και ολοκληρωμένο σχεδιασμό, με εξασφαλισμένους πόρους, με έργα και όχι με λόγια. 

Και γι’ αυτά ζητάμε να κριθούμε.

Ζητάμε να κριθούμε για την ικανότητα, για την αποτελεσματικότητα, για τις αξίες και τις αρχές, για την κρυστάλλινη διαχείριση μιας Περιφερειακής Αρχής που δοκιμάστηκε στα δύσκολα και πέτυχε στα δύσκολα. Που κράτησε όρθια την Δυτική Ελλάδα και δεν συντάχθηκε με κανένα άλλο συμφέρον παρά μόνο με το συμφέρον των πολιτών.

Δώστε μας την δύναμη να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα.

Την Κυριακή, ψηφίστε προοδευτικά, ψηφίστε ναι στην αξιοπρέπεια, ναι στο μέλλον, ναι στο δικαίωμα στην πρόοδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος